Winity rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Winity

Køb basic tøj hos Winity og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb basic tøj hos Winity og få gratis fragt ved køb over 399,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Winity.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Winity.dk

Køb mobiltilbehør hos Winity.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb mobiltilbehør hos Winity.dk og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Winity rabatkode

Mangler du en masse nye ting til din mobil, eller har du brug for nogle nye ting til din tablet? Så skal du tage et kig hos Winity. Hvis du er i gang med at finde de perfekte produkter til din mobiltelefon – eller måske mangler du blot nogle ting til en, der er helt vild med gadgets – så er Winity lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for til din mobiltelefon, tablet med mere.

Find en masse sjove gadgets med mere hos Winity

Hvis du har brug for noget nyt tilbehør til mobilen eller til din tablet, så skal du tage et kig på siden Winity. Men det er ikke det eneste, som du kan finde på siden. Du kan nemlig også finde en masse gadgets, som du kan have det sjovt med derhjemme. Du kan for eksempel finde følgende produkter på siden:

 • Mobilholder
 • Panserglas
 • Oplader
 • Kabel
 • Selfiestick
 • Høretelefoner
 • Covers
 • Oplader til computer

Samt en masse andet. Der er derfor god mulighed for at finde lige det, som du har brug for, når det kommer til tilbehør til din computer, tablet eller mobiltelefon. Det er bare med at tage et kig på siden, da du kan finde det hele, og derfor ikke behøver at lede længe efter de ting til mobiltelefonen, tabletten eller computeren, som du har brug for. Selvom du kan købe alle produkter hos Winity til en god pris, så er det altid rart at spare lidt ekstra penge. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på tilbehør til mobilen eller computeren, skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til Winity lige her på siden. Med en Winity rabatkode kan du spare en masse penge på dit næste køb, hvad enten du har brug for en sjov gadget eller noget tilbehør til din elektronik derhjemme.

Gør et kup med en Winity rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Winity. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Winity rabatkode kan du få både tilbehør til mobilen samt en masse andre gadgets til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Winity rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på mobil- eller tablettilbehør, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Winity igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Winity

Når du handler hos Winity er der flere måder du kan betale på. Hos Winity vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Winity:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN
 • Viabill
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Winity sendes alle ordrer med PostNord, GLS eller DAO og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Winity

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Winity Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.winity.dk/

Kundeservice

Hos Winity ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Winity kan kontaktes på:

Mail: kundeservice@winity.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Winity.dk v. SmallWeb
CVR: 34828849