Trendday rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Trendday

Tilbud Udløber N/A
Køb modetøj hos Trendday og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb modetøj hos Trendday og få gratis fragt ved køb over 599,- Mindre

Vis rabat
100% Success

Trendday rabatkode – Få 100kr rabat med denne Trendday rabatkode

Rabatkode Udløber N/A
Trendday rabatkode glæder KUN ved køb over 699,-

Trendday rabatkode – Få 10% rabat på alt hos Trendday

Rabatkode Udløber N/A
Benyt rabatkoden og spar 10% på dit indkøb hos Trendday.dk....Læs mere

Benyt rabatkoden og spar 10% på dit indkøb hos Trendday.dk. Der er ikke noget krav om mindste køb. Mindre

Trendday rabatkode – Få 100,- gratis til Trendday ved tilmeldling af nyhedsbrev

Tilbud Udløber N/A
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Trendday og modtag en rabatkode på...Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Trendday og modtag en rabatkode på 100,- Mindre

Vis rabat
92% Success

Trendday rabatkode

Skal din garderobe opdateres, eller er du bare på udkig efter noget nyt tøj? Så skal du tage et kig hos Trendday. Hvis du er i gang med at opdatere garderoben – eller måske mangler du en gave til en god veninde – så er Trendday lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af moderigtigt tøj til kvinder, som din garderobe vil elske dig for at købe.

Alt i modetøj hos Trendday

Hos Trendday kan du finde et væld af forskelligt modetøj til kvinder. Det er ofte tøj, der henvender sig til unge piger. Men det er faktisk ikke det eneste, som du kan finde hos Trendday. Du kan nemlig finde billige modetøj til kvinder, så din pengepung kan spare en masse penge. Hvis din garderobe trænger til en grundig opdatering, så er det rart at spare en masse penge på en masse flot og moderigtigt tøj. Du finder blandt andet mærker som for eksempel:

 • YAS
 • Pilgrim
 • Minimum
 • Pieces
 • Neo Noir
 • Norr by Erbs
 • Moves
 • TDY Design

Samt mange andre spændende mærker. Mærket TDY Design er faktisk deres helt eget mærke, som hurtigt er blevet utrolig populært. Det følger nemlig tidens trends, så du hurtigt kan få en moderigtig garderobe alle dine veninder vil blive misundelige på. Du kan finde alt lige fra kjoler, nederdele, toppe, jakker og bukser. Du kan rent faktisk finde alt, hvad din garderobe overhovedet har brug for. Du behøver derfor ikke handle andre steder, da du kan finde det hele samlet på et sted. Det eneste du skal huske er at finde en rabatkode til Trendday, så du kan spare endnu flere penge. På denne måde kan du finde en masse moderigtigt tøj til en endnu billigere penge. Og det er skam ikke dårligt!

Find en masse gode tilbud hos Trendday

Hos Trendday kan du finde et væld af nedsatte varer, hvor du kan spare en masse penge. Du finder disse varer i deres udsalgskategori, som løbende blive fyldt op med diverse kjoler, toppe og lignende. Du kan derfor spare en masse penge, hvis du altid sørger for at kigge i denne kategori, inden du finder noget tøj til fuld pris. Det kan sagtens betale sig at finde tøj til udsalgspriser – især hvis du også har fået fingrende i en rabatkode til Trendday, som du kan bruge på dette. På denne måde kan du spare endnu flere penge!

Spar penge med en Trendday rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Trendday. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Trendday rabatkode kan du få både kjoler, toppe, jakker samt meget mere til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Trendday rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Trendday

Når du handler hos Trendday er der flere måder du kan betale på. Hos Trendday vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Trendday:

 • Kort – Visa, Maestro og MasterCard kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill

Levering

Hos Trendday sendes alle ordrer med Postnord og DAO365 og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Trendday

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Trendday Rabatkode

Kunder hos Trendday handler også hos

Barberklingen Apuls Wupti Mofibo Cykelbanditten Pixizoo Stylepit Sportsmaster Skousen Blomsterberg Storytel Unibet Batteribyen Trendday Spilnu

Officiel hjemmeside

https://trendday.dk

Kundeservice

Hos Trendday ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Trendday kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 32 56
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: info@trendday.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

TRENDDAY ApS
CVR: 36539178