Trendday rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Trendday

Køb modetøj hos Trendday og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb modetøj hos Trendday og få gratis fragt ved køb over 599,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Trendday rabatkode – Få 100kr rabat med denne Trendday rabatkode

Trendday rabatkode glæder KUN ved køb over 699,-

Trendday rabatkode – Få 10% rabat på alt hos Trendday

Benyt rabatkoden og spar 10% på dit indkøb hos Trendday.dk....Læs mere

Benyt rabatkoden og spar 10% på dit indkøb hos Trendday.dk. Der er ikke noget krav om mindste køb. Mindre

Trendday rabatkode – Få 100,- gratis til Trendday ved tilmeldling af nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Trendday og modtag en rabatkode på...Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Trendday og modtag en rabatkode på 100,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Trendday rabatkode

Er du vild med at finde mærker, som du ikke kan finde andre steder eller er du blot på udkig efter en masse lækkert tøj? Så skal du tage et kig hos Trendday. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i at finde det perfekte tøj til dig og din veninde – eller måske er du blot på udkig efter noget lækkert og nyt tøj til dig selv – så er Trendday lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt det tøj, som du overhovedet har brug for i din garderobe.

En online butik der opfylder alle dine ønsker

Trendday er en forholdsvis ny online modebutik, der åbnede dørene i starten af år 2015. Den online modebutik blev grundlagt af de to forholdsvist unge mennesker Kasper Bondegaard Pedersen og Camilla Louise Krøyer, der havde en mission om at åbne en online modebutik med fokus på mode, kvalitet og fremragende service. Og det må man sige, at de i den grad har fået opfyldt! Trendday er nemlig på ingen tid blevet en af storspillerne på markedet, når det kommer til mode. De er blevet ekstremt populære i mere end blot Danmark, da de også kan prale af at have en masse kunder i for eksempel Norge, Finland, Sverige og England. Webshoppen Trendday fokuserer hovedsageligt på unge piger og kvinder i alderen mellem 16 år til 29 år. Så hvis du er i denne målgruppe og mangler nyt tøj, vil du elske Trendday. Selvfølgelig kan andre også finde tøj fra Trendday, men det er klart deres primære målgruppe. I 2016 vandt Trendday også prisen for at være ”måneden webshop”. Denne pris fik de på grund af en fremragende service, et stort udbud samt meget hurtig vækst. Hvis du klikker dig ind på Trendday, vil du finde en side med masser af udbud, som konstant og hurtigt følger tidens trends samt produkter, som alle stilbevidste kvinder skal have i deres garderobe. De sørger løbende for at være opdateret med modens skiftende tendenser, så du altid kan have en smart og flot garderobe med nyt tøj til en god pris. Du kan også vælge at følge Trendday på deres sociale medier, hvor du finder masser af god inspiration samt ideer til hverdagsoutfits og festoutfits. De har mere end 65.000 følgere på deres sociale medier, hvor alle nyder godt af deres nyheder, inspiration samt aktuelle tilbud eller kampagner. Kort og godt er Trendday en online modebutik, hvor du kan finde lige akkurat, hvad du mangler i din garderobe. Der er ingen tvivl om, at Trendday kan opfylde alle dine ønsker, når det kommer til mode. Hvis du husker at bruge en rabatkode til Trendday, så kan du endda spare penge næste gang, du vælger at købe noget fra deres side.

Opdater hele din garderobe med tøj fra Trendday

Hos Trendday kan du finde alt, hvad din garderobe går og mangler. Hvad enten du mangler en ny kjole eller en ny pels, så kan du sagtens finde det hos Trendday. Du kan for eksempel finde følgende produkter på deres hjemmeside:

 • Accessories
 • Kjoler
 • Jumpsuits
 • Overdele
 • Underdele
 • Løbetøj
 • Badetøj
 • Undertøj

Samt en masse andet. Hvad enten du skal på ferie og mangler noget nyt sommertøj eller noget nyt badetøj, eller du skal være klar til den kolde og danske vinter, så kan du sagtens finde det, som du skal bruge hos Trendday. Du kan også finde et væld af forskellige lækre og smarte mærker, som alle kvinder og piger vil elske at iklæde sig. Du kan for eksempel finde følgende mærker på deres side:

 • Neo Noir
 • Minimum
 • Moves
 • Pieces
 • Yas
 • TDY design
 • Animalistic
 • Pilgrim
 • By Camilla Krøyer
 • Trendday
 • Object
 • OW INTIMATES
 • NORR by Erbs
 • Love Stories
 • Mbym
 • Richmond and Finch

Der er derfor nok at vælge imellem fra deres side lige meget, om du er mest til det ene eller andet. Om du har en specifik stil, specielle præferencer eller er helt vild med et bestemt mærke, kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det, som du har brug for hos Trendday. Det er nemt og hurtigt at finde noget nyt tøj hos Trendday, da du blot kan tage et kig på alle deres kategorier. De har nemlig opdelt alle deres produkter, så du ikke behøver at lede i en evighed efter en ny kjole, som du mangler til weekendens fester. Du kan derfor vælge den kategori, som du gerne vil kigge i – og så vil alle deres kjoler for eksempel komme frem. Du kan herefter se, om der er en ny kjole, som du godt kunne tænke dig til din garderobe. Du kan også finde en kategori ved navn ”Nyheder”, hvor du kan finde alle de nyeste styles, som Trendday har fået ind i butikken. Så hvis du er en regelmæssig kunde af deres side, ved du allerede, at det er der, at du skal kigge for at finde noget, som du ikke har set før. Hvis du blot er vild med at se, hvad de har fået af nye styles, selvom du ikke før har været inde på siden, skal du stadig blot trykke på kategorien ”Nyheder”. Hvis du finder en ny kjole eller et par nye bukser, som du godt kunne tænke dig, men ikke køber med det samme, så kan du tilføje denne til din favoritliste. På denne måde kan du samle alle de produkter, som du godt kunne tænke dig og eje – og herefter finde dem igen næste gang du er inde på siden og kigge eller gøre dig et køb. Du skal blot huske at oprette en profil og logge ind for at disse favoritter bliver gemt, så du kan finde dem igen. Hvis du er interesseret i at vide, hvad andre kigger på og vælger at købe, så kan du også følge med i dette hos Trendday. De har nemlig en funktion nederst på deres side, hvor du kan se alt dette. Det er perfekt til dig, der mangler god inspiration til at sammensætte forskellige stykker af tøj eller sko og lignende. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på masser af tøj, smykker eller sko, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du altid kan finde alle de bedste rabatkoder til Trendday lige her på siden!

Tag et kig på Trenddays blog og tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan andet end blot købe tøj samt andet hos Trendday. Du kan nemlig følge med på deres blog, hvor du kan læse en masse relevant information for dig, der er helt vild med mode og Trendday. Du vil finde et væld af spændende inspiration, så du selv kan opdatere din tøjstil eller gå gode ideer, som du ikke lige selv havde tænkt over. Trenddays blog er helt unik og fyldt med en masse spændende ting og sager, som du sagtens kan have gavn af at læse. Man kan mærke at det er folk med passion for mode – som der også går op i at hjælpe andre med hensyn til mode – som skriver på bloggen. Det er derfor bare med at klikke ind på Trenddays blog, hvis du mangler noget godt modestof. Der er ingen grund til at købe en masse modemagasiner i dyre domme, hvis du sagtens kan få stillet din modetørst med hjælp fra Trenddays blog. Hvis du også husker at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Trendday, vil du altid være den første til at få alle relevante tilbud, kampagner samt nyheder på siden at vide. Det kan derfor sagtens være en god idé for dig at tilmelde dig deres nyhedsbrev, da du på denne måde hurtigt finder ud af, hvornår de har en ny rabatkode eller et nyt godt tilbud, som du kan gøre brug af. Du kan selvfølgelig også altid finde din Trendday rabatkode her hos Rabatkodeautomaten. Så dette er klart et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at være medlem af et nyhedsbrev. Du kan også vælge at følge Trendday på deres sociale medier – specielt deres Snapchat – hvor du også finder en masse god inspiration samt sjove tiltag. Dette er ret anderledes i forhold til andre webshops med mode på internettet. Det er næsten ligesom at have en god veninde, der gerne vil vise dig noget nyt tøj eller inspiration til den næste gang, du skal ud i byen eller til fest.

Køb tøj fra Trenddays eget mærke TDY Design

Hvis du er på udkig efter et mærke, som du ikke kan finde andre steder på markedet, så er Trendday lige noget for dig. De har nemlig lavet deres helt eget mærke, som de kalder for TDY Design. Dette mærke kan du ikke finde andre steder end på deres webshop, og er derfor hurtigt blevet utrolig populært – samt et af deres mest populære mærker på hele shoppen. Det er medejeren Camilla Krøyer, der designer de forskellige produkter. Efter de havde designet deres første produkter blev de solgt som aldrig før på shoppen. De valgte derfor at fortsætte – til glæde for dig – og du kan derfor altid finde noget fra dette mærke inde hos Trendday. Det er derfor bare med at holde øje hos Trendday, hvis du gerne vil have noget nyt fra deres eget mærke. De opdaterer nemlig løbende med nye styles, som du kan få fingrene i.

Find masser af gode tilbud hos Trendday

Der er ingen grund til at bruge en masse penge på tøj, hvis du samtidigt har mulighed for at spare en del penge. Og det har du nemlig hos Trendday. Her kan du nemlig finde nedsat tøj til billige priser. Du kan finde tilbud på alt lige fra t-shirt til kjoler og jakker. Det er derfor intet problem at få opdateret hele sin garderobe med nedsatte produkter fra Trendday. De sætter løbende nye ting ind på deres udsalg samt sætter varerne ekstra meget ned til billigere procenter på bestemte tidspunkter af året. Det er bare med at følge med på shoppen, hvis du gerne vil have fingrene i et godt tilbud. Hvis du husker at tilmelde dig nyhedsbrevet, vil du for eksempel aldrig gå glip af deres vilde tilbud. Når Trendday har vilde tilbud, så er det også en god idé for dig at få fat i en Trendday rabatkode, som du kan bruge på dit næste køb. Og det kan du gøre ved løbende at tjekke Rabatkodeautomaten ud for nye rabatkoder til Trendday.

Køb et Trendday gavekort til en veninde

Hvis du har brug for en god gave til en veninde, så skal du have fat i et gavekort til Trendday. Du kan købe et gavekort fra 100 kroner og til og med 1000 kroner. Du kan derfor købe en gave, som du kan være sikke på, at din veninde bliver glad for. For hvem bliver ikke glad for at have muligheden for at købe en masse nyt og lækkert tøj? Du vil modtage gavekortet via din e-mail et par minutter efter, og du kan herefter finde ud af, hvordan det skal bruges. Det er gyldigt i 2 år, så gavekortet skal bruges indenfor en bestemt dato – ellers udløber det.

Gør et kup med en Trendday rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Trendday. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Trendday rabatkode kan du få både tøj, smykker og sko til din garderobe derhjemme til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Trendday rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på tøj, sko eller nye smykker, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Trendday igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Trendday

Når du handler hos Trendday er der flere måder du kan betale på. Hos Trendday vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Trendday:

 • Kort – Visa, Maestro og MasterCard kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill

Levering

Hos Trendday sendes alle ordrer med Postnord og DAO365 og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Trendday

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Trendday Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://trendday.dk

Kundeservice

Hos Trendday ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Trendday kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 32 56
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: info@trendday.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

TRENDDAY ApS
CVR: 36539178