Sådan bruger du Rabatkodeautomaten.dk

Rabatkodeautomaten.dk er en gratis forbrugerportal der hjælper dig med at spare lidt ekstra penge ved brug af rabatkoder, når du handler online. Her har vi lavet en lille guide til hvordan du gør:

1. Søg efter den butik du ønsker rabat til!

Som det første skal du, for at finde de bedste rabatkoder og tilbud, søge efter den butik som du ønsker rabat til. Dette gøres vha. vores søgefelt som du finder øverste i menuen. (Se billede)

Du kan også bruge vores butiksoversigt, hvor du har mulighed for, at se alle de butikker som vi samarbejder med.

2. Vælg din ønskede rabatkode

Når du har fundet din ønskede butik, skal du som det næste finde din ønskede rabatkode. Dette gør du ved at klikke på den store “Vis Rabatkode” knap. (Se billede) I dette tilfælde har vi taget en Trendday rabatkode, hvor du kan 10% rabat på hele din ordre.

Har du brug for flere oplysninger omkring rabatkoden, trykker du blåt på “Læs mere” knappen, hvor der så vil komme en mere uddybende beskrivelse af rabatkoden.

3. Får vist rabatkoden og bliver ført videre til butikken.

 

 

 

 

 

Når du har klikket dig videre er det tid til at bestille dine varer på den ønskede butiks egen hjemmeside. Her skal du angive personlige oplysninger omkring dig selv og din bopæl og ikke mindst huske at bruge den valgte rabatkode. Når du har indtastet den valgte butiks rabatkode, fået den rigtig rabat og bestilt dine varer er der ikke andet for end at vente på dine nye varer.

Mangler du mere information kan du læse vores Ofte Stillede Spørgsmål