Hvad er rabatkoder?

Rabatkoder er en kode bestående af ord og/eller tal. Rabatkoder som også kaldes rabatkuponer, kuponkoder og  kampagnekoder er en kode, som du kan bruge til at få rabat, når du handler online. Rabatkoder er oftest en procentsats, som fratrækkes fra ordresummen, men en rabatkode kan også give dig en besparelse på at fast beløb som fx. 50, 100 eller 500 kr.

Eksempler på hvordan en rabatkode/tilbud kan se ud.

 • Gratis Fragt
 • Op til 50% (eller en anden procentsats) rabat på udsalg.
 • 100 kr. velkomstbonus til nye kunder.
 • Få en gratis gave ved køb af fx. over 200 kr.
 • 10% rabat på hele din ordre.

Hvad er Rabatkodeautomaten?

Rabatkodeautomaten.dk er en dansk forbrugerportal som indsamler de bedste rabatkoder, rabatter, tilbud og udsalg for at hjælpe dig med at spare penge når du handler online. Vi blev etableret i 2017 og er i dag et af Danmarks hurtigst voksende rabatkode sider i Danmark. Vi samarbejder i dag med mere end 600 online butikker og har mere end 2000 rabatkoder og tilbud. Vi er meget stolte over at samarbejde med nogle at de største online butikker på markedet som fx. Stylepit, Wupti, Mofibo, MyTrendyPhone, Skousen mm.

Hvor kan man bruge rabatkoder?

Rabatkoder kan bruges hos næsten alle online butikker. Der er flere og flere som bruger rabatkoder til markedsføring, da alle elsker at spare penge og derfor næsten altid vælger det billigeste sted. Du kan søge efter lige den butik du ønsker og finde den rabat, som passer bedst i forhold til din ordre.

Hos Rabatkodeautomaten kan du finde rabatter bla.

 • Stylepit
 • Wupti
 • Zalando
 • Mofibo
 • Trendday
 • MyTrendyPhone
 • NiceHair

Hvad bruges rabatkoder til?

Rabatkoder bruges til at spare lidt ekstra penge, når man handler online. Der findes i dag et hav af rabatkoder, tilbud, udsalg, velkomstbonusser mm. og det kan derfor være svært at finde lige præcis den rabat som passer bedst til dig. Men det er her hvor Rabatkodeautomaten kommer ind i billedet, vi har nemlig samlet alle de bedste rabatkoder og tilbud til over 600 danske online butikker.

Er det gratis at bruge rabatkoder?

Alle vores rabatkoder er 100% gratis at bruge. Du behøver hverken at oprette en konto eller indtaste din email. Du kan frit bruge alle de rabatter du vil uden det koster dig en krone. Hvis du gerne vil modtage eksklusive rabatkoder, vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi ugenligt sender nye eksklusive rabatkoder. Ved brug af vores rabatkoder og tilbud kan du få den største besparelse næste gang du handler online.

Hvordan benytter man rabatkoder?

For at benytte vores rabatkoder  er der 3 punkter som du skal igennem. Du skal starte med at finde din ønskede butik, derfor vælger du din ønskede rabatkode eller tilbud. Til sidst for du så vidst rabatkoden, og skal nu bare taste den ind, når du laver din bestilling hos den valgte butik. Du kan se en mere detaljeret guide her.

Er der forskel på rabatkoder?

Der findes rigtig mange forskellige rabatkoder, og det kan derfor være svært at finde frem til den, som giver dig den største besparelse. Der kan fx. være nogen som giver dig gratis fragt, 10% rabat på din ordre eller 100 kr. rabat på din ordre. Det er meget forskelligt hvad en butik vælger give i rabat. Der er også mange butikker som ikke kører med rabatkoder, og derimord kun har gratis fragt og udsalg, det er meget forskelligt fra butik til butik.

Kan man kombinere flere rabatkoder?

Der findes som regel mange rabatkoder til hver butik, men oftes er det kun muligt af benytte én rabatkode pr. ordre, men dette er også forskelligt fra butik til butik.

Fandt du ikke svar på det du søgte, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig 😉