Rabatkodeautomaten.dk er en forbrugerportal som indsamler de bedste rabatkoder, rabatter, tilbud og udsalg for at hjælpe dig med at spare penge når du handler online. 

En rabatkode, som også kaldes rabatkupon, kuponkode og  kampagnekode er en tekst, som du kan bruge til at få rabat, når du handler online. En rabatkode er oftest en procentsats, som fratrækkes fra ordresummen, men en rabatkode kan også give dig en besparelse på at fast beløb som fx. 50, 100 eller 500 kr.

Du kan bruge alle vores rabatkoder til at få gratis rabat når du køber eller bestiller via internettet. Ved brug af rabatkoder fra Rabatkodeautomaten.dk kan du få den største besparing næste gang du skal handle online.

Du kan finde rabatkoder til en lang række kendte danske webshops her på siden. Du søger efter din ønskede butik, og finder den ønskede rabatkode.

Hos Rabatkodeautomaten.dk har vi en lang række fordele til dig som forbruger. Du kan se nogle af vores kerneværdier herunder.

  • Alle vores rabatkoder er gratis
  • Ingen tilmelding nødvendig
  • Alle vores rabatkoder bliver testet manuelt, før de kommer ind i vores system
  • Vi tilbyder eksklusive rabatkoder og samarbejder med onlinebutikker
  • Opdateres dagligt

Hvis du oplever at din rabatkode er ugyldig eller udløbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi arbejder hele tiden på at forbedre siden, og vil derfor meget gerne vide hvilken rabatkode der ikke længere er gyldig.

Der er ikke forskel på de mange rabatkoder, men rabatkoder fra flere navne og kaldes også rabatkupon, kuponkode og  kampagnekode.

Du kan finde rabatkoder til en lang række kendte danske webshops her på siden. Du søger efter din ønskede butik, og finder den ønskede rabatkode.

Vi arbejder hele tiden på at lave eksklusive rabatkoder til vores forbruger. Vores eksklusive rabatkoder bliver delt på vores Facebookside

Vi sender nyhedsbreve ud 2-3 gange om måneden, med de bedste rabatkoder, kampagner og rabatter.

Du kan modtage alle vores bedste rabatkoder, kampagner og rabatter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.