Sportmaster rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Sportmaster

Køb sportstøj hos Sportmaster og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb sportstøj hos Sportmaster og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Sportmaster rabatkode

Skal du i gang med at dyrke sport, eller er du allerede godt i gang, men mangler bare noget nyt tøj eller udstyr? Så skal du tage et kig hos Sportmaster. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i en specifik sportsgren – eller måske elsker du bare at løbe et par gange om ugen – så er Sportmaster lige en butik for dig. Her kan du nemlig finde et væld af sportstøj samt sportsudstyr til fornuftige priser.

Alt i sport hos Sportmaster

Hvis du er vild med sport – eller hvis du selv dyrker sport – så vil du også elske Sportmaster. Du har nok allerede hørt om siden før, da den er meget populær her i Danmark. Sportmaster har nemlig alt, hvad du overhovedet skal bruge til diverse sportsgrene. Det er lige meget, om du mangler noget nyt tøj, nogle nye sko eller noget nyt udstyr – du kan uden problemer finde det hos Sportmaster. Udover at finde et væld af forskellige produkter på siden, så finder du også en masse af de bedste og mest populære mærker, når det kommer til produkter inden for sport. Hvad enten du mangler noget fra Nike eller North Face, så kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det, som du søger hos Sportmaster. Der er ingen grund til at handle efter sportstøj og udstyr i en masse forskellige butikker, når du nemt og hurtigt kan finde lige præcis det, som du mangler i sportsgarderoen hos Sportmaster.

Hvad enten du elsker at løbe, dyrke boksning eller gå i fitnesscenter, kan du altid finde noget, som du kan bruge fra Sportmaster. De har nemlig en masse tøj samt udstyr, som du kan bruge til de fleste sportsgrene. Hvis du har brug for tøj til håndbold, badminton, fitness, fodbold, løb samt mange flere, kan du sagtens finde det hos Sportmaster. Du behøver derfor ikke finde flere butikker, hvis du har brug for noget nyt tøj til mere end en specifik sportsgren. Det kan du nemlig sagtens finde hos Sportmaster. Selvfølgelig kan du også finde alle de bedste mærker hos Sportmaster. Så hvis du er på udkig efter et helt specifikt mærke, er der stor chance for, at du kan finde lige præcis det mærke hos Sportmaster. Hvis du vil spare penge på dit nye tøj eller udstyr, så skal du huske at få fingrene i en rabatkode til Sportmaster. På denne måde kan du hurtigt opnå et rigtig godt tilbud.

Masser af sportsudstyr hos Sportmaster

Kan du så også finde en masse udstyr hos Sportmaster til forskellige sportsgrene? Svaret er ja! Det kan du sagtens. Du kan blandt andet finde:

 • Fodboldstøvler
 • Benskinner
 • Shorts
 • Skibukser
 • Briller
 • Basketbolde
 • Boksehandsker

Samt meget mere. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos Sportmaster. Derfor er det bare med at tage et kig, så du kan købe lige præcis det, som du mangler. Husk at gør brug af en Sportmaster rabatkode, så du kan spare nogle penge på dit næste køb af sportsudstyr.

Fantastiske mærker hos Sportmaster

Du kan finde alle de bedste mærker indenfor sport hos Sportmaster. Du kan nemlig finde alt fra Adidas til Nike til Peak Performance. Så hvis du er på udkig efter et mærke med kvalitet, hvor du altid kan få det bedste tøj og udstyr, kan du sagtens finde det hos Sportmaster. De sørger altid for at have de bedste mærker på markedet i deres produktsortiment. 

Få hjælp til at finde de rette produkter for dig hos Sportmaster

Sportmaster er andet end blot en forhandler af diverse tøj og udstyr. Det er nemlig også et sted, hvor du kan få hjælp til at finde de helt rette produkter for dig. Hvis du for eksempel skal i gang med at løbe, så skal du også finde det helt rette tøj samt de helt rette sko. Men dette kræver også, at du finder ud af både din løbestil samt løbeteknik for at du for eksempel kan finde de perfekte sko til din krop og dine fødder. Sportmaster tilbyder, at du kan få vejledning, om hvad for nogle sko du skal bruge. Du skal blot besøge dem i en af deres butikker, hvor du kan få taget en løbetest. Efter testen er taget vil du få en masse råd og vejledning, så du kan finde de helt rette sko i forhold til testen. Når du køber nogle nye sko eller noget nyt tøj fra Sportmaster, så kan du endda også få trykt lige præcis det, som du har lyst til på enten tøjet eller skoene. Dette er derfor en kæmpe fordel for dig, hvis du altid har drømt om at have et par sko med dit navn på. Det er bare med at være kreativ, når du alligevel får det tilbudt af Sportmaster. Husk at bruge en rabatkode til Sportmaster, når du køber dine nye sko eller noget nyt tøj. Det er altid rart at se rigtig smart ud på din første løbetur!

Historien om Sportmaster

Sportmasters rejse startede helt tilbage i 1970. Det hele startede med at DIFA-isenkræmmere i Danmark ville fokusere på diverse salg af udstyr til sport med mere. Dette blev en masse kunder og sportsfolk utroligt glade for, og dette førte til at Sportmaster som vi kender det i dag blev født. I år 1987 fik Sportmaster et helt nyt logo samt strategi og butiksnavn. Sportmaster har mere end 100 forskellige butikker rundt i hele Danmark, så du kan med stor sandsynlighed finde en butik tæt på, hvor du bor nu. Deres mål er at være den førende sportsbutik i Danmark samt det bedste valg i forhold til deres kunder. De vil have at kunderne altid vælger dem, når det kommer til sportstøj og udstyr. Sportmaster er meget interesseret i at støtte lokalområderne i de områder, hvor de har en butik. Og det må man skam også sige, at de gør! Dette gør de, fordi de gerne vil vise danskerne, at det et sjovt at have et sundt liv med massere af motion. Derudover sponsorerer de også forskellige sportsklubber i Danmark som for eksempel F.C. København, Odder Håndbold samt FC Midtjylland. I 2015 vandt Sportmaster også handelsprisen og de blev også e-mærket. Du kan derfor være sikker på, at du altid kan finde alle de bedste produkter på siden, når det kommer til sport. Du kan også være sikker på, at du altid kan handle trygt og sikkert hos Sportmaster. Hvis du ikke kan lidt at handle eller købe ting til sport via internettet, så kan du blot tage ned og besøge en af deres over 100 butikker rundt omkring i landet.

Find produkter til alle sportsgrene samt masser af mærker hos Sportmaster

Lige meget om du dyrker fodbold eller håndbold, så kan du finde de helt rette produkter for dig hos Sportmaster. De har nemlig sørget for, at have så stort et udvalg, at du ikke kan undgå at finde lige præcis det, som du leder efter. Du kan nemlig finde produkter til følgende sportsgrene hos Sportmaster:

 • Fodbold
 • Løb
 • Squash
 • Trail
 • Amerikansk fodbold
 • Bordtennis
 • Vintersport
 • Golf
 • Svømning
 • Aerobic

Du kan finde en god oversigt over dette på deres hjemmeside, hvis du har brug for det. Du kan også vælge at finde alle de specifikke mærker, som du kan finde hos Sportmaster. Hvis du har et favoritmærke og kun vil kigge på ting fra dette bestemte mærker, som finder du blot en kategori med det navn. Du kan med stor sandsynlighed finde lige præcis det mærke, som du elsker hos Sportmaster. Du kan nemlig finde følgende mærker på siden:

 • Puma
 • Vans
 • Falke
 • Asics
 • New Balance
 • The North Face
 • Wilson
 • Helly Hansen
 • Garmin
 • Haglöfs

Samt en masse andre fede, smarte og spændende mærker. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos Sportmaster, når det kommer til de bedste sportsmærker på markedet. Du kan endda finde alle de bedste mærker hos Sportmaster, hvis du for eksempel skal på vandretur i de norske fjelde. Der er ingen grund til at købe mærker, som du ikke kan lide, når du blot kan klikke dig ind på deres side og købe det mærke, som du allerbedst kan lide. Husk at brug en rabatkode til Sportmaster, når du finder det mærke, som du allerbedst kan lide. Du kan nemlig ende med at spare en masse penge på købet af din nye North Face jakke eller Asics sko, hvis du husker at gøre brug af en Sportmaster rabatkode.

Bliv medlem af Klub Sportmaster og få en masse fordele

Hvis du vil have en masse ekstra fordele hos Sportmaster, så du kan nemt og hurtigt få dette. Du skal blot blive medlem af Klub Sportmaster – der er en klub for alle kunder. Denne klub er helt gratis, og du kan bare indmelde dig på deres hjemmeside. Hvis du er medlem af Klub Sportmaster, kan du få fingrene i en masse fede og unikke fordele, som du ikke kan få, hvis du ikke er medlem. Du kan blandt andet få disse fordele, når der tilmelder dig til Klub Sportmaster:

 • Du får en bonus hvert eneste år
 • Alle dine boner bliver gemt
 • Du får en tilfredshedsgaranti
 • Du får 30 dages returret
 • Du får adgang til udsalg før alle andre
 • Du får adgang til forskellige events

Samt en masse andre fede fordele. Det er derfor bare med at blive medlem af kundeklubben, så du kan få fingrene i alle disse fordele. Der er ingen grund til at lade vær, da det ikke koster dig en krone at melde dig ind. Så skynd dig at gør det lige med det samme, så du altid er den første, der kan få glæde af Sportmasters fantastiske udsalg.

Giv et gavekort til Sportmaster til en sportsglad person

Hvis du kender en meget aktiv person – eller en der er helt vild med at dyrke sport – så er den perfekte gave til denne person et gavekort til Sportmaster. Med et Sportmaster gavekort kan modtageren helt selv bestemme, hvad han eller hun vil bruge pengene til.  Du kan købe gavekort fra 200 kroner og helt op til 1000 kroner. Du kan derfor give et gavekort i lige præcis det prisleje, som du har lyst til. Det kan nemlig være svært at købe det rette tøj eller de perfekte sko til en aktiv person. Men med et gavekort til Sportmaster er det ikke længere noget problem, da modtageren helt selv kan beslutte, hvad pengene skal bruges på. Gavekortet vil blive sendt til den adresse, som du selv har skrevet ind. Gavekortet skal også bruges inden for 2 år, ellers kan det desværre ikke bruges mere. Det er derfor bare med at huske det, så det ikke går til spilde. Alle gavekort kan både bruges online og i alle fysiske Sportmaster butikker rundt om i landet.

Gør et kup med en Sportmaster rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Sportmaster. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Sportmaster rabatkode kan du få både sportstøj og udstyr til hele familien til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Sportmaster rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på tøj eller udstyr til en masse forskellige sportsgrene, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Sportmaster igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til! Du kan købe en masse forskellige sportstøj samt udstyr hos Sportmaster til en rigtig god og fornuftig pris med hjælp fra en rabatkode til Sportmaster.

Betalingsmuligheder hos Sportmaster

Når du handler hos Sportmaster er der flere måder du kan betale på. Hos Sportmaster vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Sportmaster:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Sportmaster sendes alle ordrer med Postnord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sportmaster

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://sportmaster.dk

Kundeservice

Hos Sportmaster ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Sportmaster kan kontakten på:

Telefon: (+45) 43 28 72 27
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 20.00
Fredag mellem 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag mellem 10.00 – 16.00

Mail: kundeservice@sportmaster.dk
Mandag – søndag svarer normalt inden for 12 timer

Sport Danmark A/S
CVR: 12559496