Timarco rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Timarco

Køb undertøj og sports-Bh'er hos Timarco og få altid gratis...Læs mere

Køb undertøj og sports-Bh’er hos Timarco og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Du er lige gået glip af disse Timarco Rabatkoder

Timarco rabatkode

Mangler du noget nyt undertøj, eller skal du have købt noget nyt til kæresten? Så skal du tage et kig hos Timarco. Hvis du er i gang med at få styr på alt dit undertøj, og finder ud af du mangler lidt mere, så er Timarco lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af undertøj fra alle de bedste mærker på markedet.

Masser af mærkeundertøj hos Timarco

Hvis du mangler noget nyt undertøj – og tilmed er vild med mærkeundertøj – så vil du blive vild med siden Timarco. Her kan du nemlig finde lækkert undertøj fra alle de bedste mærker på markedet. Du kan for eksempel finde undertøj fra disse mærker:

 • Calvin Klein
 • DKNY
 • Chantelle
 • Triump
 • Falke
 • JBS
 • Björn Borg
 • Casall
 • Burlington
 • Craft
 • Sloggi
 • Scholl

Samt mange flere. Der er ikke det mærke, som du nærmest ikke kan finde hos Timarco, når det kommer til undertøj. Du kan derfor være sikke på, at du altid har mulighed for at finde undertøj i god kvalitet, hvis du klikker dig ind på siden. Men som vi alle godt ved, så kan mærkeundertøj godt løbe lidt op i pris. Derfor ville det også være rart at spare nogle penge. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Timarco, så vil du ofte kunne opnå en rigtig god besparelse. Det er derfor bare med at huske og finde en rabatkode til Timarco, så du altid kan spare lidt flere penge på mærkeundertøj.

Find masser af billige BH’er hos Timarco

Nu når de er vild med mærker hos Timarco, så skulle man også tro at alt var lidt i den dyre ende. Men det er det faktisk slet ikke. Du kan nemlig finde en masse billige BH’er hos Timarco, som du vil elske. Du kan for eksempel finde mere end 700 BH’er fra forskellige mærker og i forskellige modeller. De fleste af dem kan du finde til en rigtig god pris, så du ikke skal bruge alverdens med penge på noget nyt undertøj. Husk at brug en Timarco rabatkode næste gang du køber nogle nye BH’er.

Gør et kup hos Timarco

Det er bestemt også muligt at gøre et kup hos Timarco. De opdaterer nemlig løbende deres udsalgskategori, hvor du kan finde et væld af nedsatte trusser, BH’er samt en masse andet. Det er derfor en god idé altid lige at tage et smut forbi denne kategori, hvis du vil være opdateret vedrørende de allerbedste tilbud.

Spar penge med en Timarco rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Timarco. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Timarco rabatkode kan du få undertøj fra eksklusive mærker til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Timarco rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Timarco

Når du handler hos Timarco er der flere måder du kan betale på. Hos Timarco vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Timarco:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Timarco sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 3-10 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Timarco

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 3-10 dage din bestilling

Timarco Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.timarco.com/dk

Kundeservice

Hos Timarco ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Timarco kan kontaktes på:

Mail: support@timarco.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Timarco
CVR: 33499906