ShopINK rabatkode – Udsalg med varer op til 90% rabat

ShopINK kører nu udsalg med varer op til 75% rabat
Vis rabat
Udløber N/A

ShopINK rabatkode – Få gratis antivirus med fra Bullguard

ShopINK rabatkode – Køb for over 1000,- og få gratis...Læs mere

ShopINK rabatkode – Køb for over 1000,- og få gratis antivirus med fra Bullguard Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

ShopINK rabatkode

Er du på udkig efter nogle nye blækpatroner til din printer eller mangler du blot nogle andre former for kontorartikler? Så skal du tage et kig hos ShopINK. Hvis du er i gang med at få styr på dit kontor eller kontorartiklerne i hjemmet – eller måske mangler du nogle nye LED-pærer – så er ShopINK lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt i kontorartikler samt en masse andre ting.

Alt i kontorartikler hos ShopINK

Hvis du mangler nogle kontorartikler, blækpatroner eller andre ting til hjemmet, så skal du helt klart tjekke siden ShopINK ud. Her kan ud nemlig med stor sandsynlighed finde lige præcis de kontorartikler eller blækpatroner, som du har brug for. Du kan for eksempel finde blækpatroner til HP-printere, Xerox eller Lexmark. Du kan endda også finde flere forskellige LED-pærer hos ShopINK. Så hvad enten du har brug for et nyt lysstofrør eller nogle nye indbygningsspots, kan du sagtens finde det hos ShopINK. Du kan derfor købe en masse forskellige ting til enten hjemmet eller kontoret hos ShopINK – så hvorfor ikke bare købe det hele samlet på en gang? Du kan for eksempel finde følgende produkter hos ShopINK:

 • Rengøringsartikler
 • Støvsugerposer
 • Lysstofrør
 • LED-pærer
 • Indbygningsspots
 • Printere
 • Blækpatroner
 • Kontorartikler

Samt en masse andre spændende ting. Du kan derfor shoppe løs hos ShopINK. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på hverken LED-pærer eller blækpatroner hos ShopINK, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til ShopINK lige her på siden! Det er bare med at holde øje løbende, så du altid kan finde alle de bedste tilbud med hjælp fra Rabatkodeautomaten. Vi ønsker nemlig, at du kan spare så mange penge som muligt, når det kommer til diverse kontorartikler.

Gør et kup med en ShopINK rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til ShopINK. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en ShopINK rabatkode kan du få både udstyr til din printer samt andre ting til hjemmet til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en ShopINK rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken printerudstyr eller LED-pærer, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til ShopINK igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos ShopINK

Når du handler hos ShopINK er der flere måder du kan betale på. Hos ShopINK vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos ShopINK:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN
 • MobilePay
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Levering

Hos ShopINK sendes alle ordrer med GLS eller Danske Fragtmænd og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos ShopINK

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Shopink Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.shopink.dk/

Kundeservice

Hos ShopINK ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
ShopINK kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 31 06
Mandag – Fredag mellem 09.30 – 16.00

Mail: salg@shopink.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

KP INVEST IVS
CVR: 36068337