Vis rabat
Udløber N/A

Proshop rabatkode

Mangler du nogle nye elektronikprodukter? Så skal du tage et kig hos Proshop. Hvis din gamle mobiltelefon er gået i stykker – eller hvis du har brug for et nyt TV – så er Proshop lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige elektronikprodukter samt en masse andet, som vil passe perfekt ind i dit hjem.

Masser af mobiltelefoner og TV hos Proshop

Hvis du mangler enten en ny mobiltelefon eller et TV, så skal du tage et kig hos Proshop. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige modeller, så du altid vil kunne finde lige det, som du har brug for. Du kan finde elektronik fra mærker såsom: Apple, Microsoft, Samsung og Huawei samt en masse andre. Du kan også finde et nyt TV fra for eksempel Phillips eller Samsung. Hos Proshop finder du alle de bedste mærker, så du altid kan være sikker på at få kvalitet med hjem. Det er nemlig vigtigt, når det kommer til både mobiltelefoner og TV. Hvis du husker at gøre brug af en Proshop rabatkode, så vil du opnå en god besparelse på både TV og mobiltelefon. Det kan derfor sagtens betale sig at bruge en rabatkode til Proshop, da mobiltelefoner og TV skam ikke er helt billige. Du kan derfor ende med at spare en masse penge.

Alt i elektronik hos Propshop

Hvis du ikke har brug for en mobiltelefon eller et nyt TV, så kan du sagtens finde en masse andet hos Proshop. Du kan blandt andet finde en iPad, en ny computermus eller et CF-kort. Der er derfor masser af muligheder for at finde elektronik eller elektroniktilbehør, som du mangler. Det kan derfor være en god idé at kigge Proshops udvalg igennem, da du med stor sandsynlighed altid vil kunne finde lige det, som du har brug for. Du kan også finde en masse andet sjovt elektronik såsom en el-tandbørste. Som du kan se, kan du derfor finde nærmest alt indenfor elektronik hos Proshop. Også her kan du gøre brug af en rabatkode til Proshop, hvis du vil spare lidt ekstra penge på enten andet elektronik eller elektroniktilbehør. Så det er bare med at få fat i en, som du altid kan spare lidt ekstra penge.

Spar penge med en Proshop rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Proshop. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Proshop rabatkode kan du få både mobiltelefoner, TV samt en masse andet elektronik til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Proshop rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Proshop

Når du handler hos Proshop er der flere måder du kan betale på. Hos Proshop vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Proshop:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • PayPal
  • Klarna faktura

Levering

Hos Proshop sendes alle ordrer med Postnord og GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Proshop

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.proshop.dk

Kundeservice

Hos Proshop ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Proshop kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70205080
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 17.00
Fredag mellem 08.00 – 16.00

Mail: support@proshop.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Proshop ApS
CVR: 18 96 62 39