Plantefrø.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Plantefrø.dk

Køb plantefrø hos Plantefrø.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb plantefrø hos Plantefrø.dk og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Plantefrø.dk rabatkode

Det kan nogle gange næsten blive en overraskelse, hvad du rent faktisk kan købe på internettet. Det er Plantefrø.dk et rigtig godt eksempel på. De har nemlig valgt at lave en webshop, hvor du kan købe en masse plantefrø – heraf navnet. Så hvis du er vild med at plante eller mangler nogle flere plantefrø, så har du fundet en webshop, der passer lige til dig.

Et kæmpe udvalg af plantefrø

Hos Plantefrø.dk finder du et stort udvalg af plantefrø både til køkkenhaver, private haver samt meget mere. Og her finder du ikke kun et stort udvalg af plantefrø på internettet. Du finder nemlig det største overhovedet på det danske marked. Så hvis du skal have fat i nogle plantefrø, ved du hvor du skal klikke hen. Du kan vælge mellem:

 • Grøntsagsfrø
 • Blomsterfrø
 • Gødningsfrø
 • Grøngødningsfrø
 • Krydderurtefrø

Samt meget mere. Udvalget er så stort, at du næsten bliver nødt til at kigge det hele igennem, før du kan vælge, hvad du skal købe. Man kan nemlig hurtigt blive inspireret til at lave den mest fantastiske køkkenhave med diverse krydderurter og grøntsager samt lave den smukkeste have med en masse forskellige eksotiske blomster. Lige meget hvilket plantefrø du leder efter, så er der ingen tvivl om, at du kan finde det hos Plantefrø.dk. Med en Plantefrø.dk rabatkode kan du endda spare masser af penge på plantefrø, og på denne måde lave en endnu større eller endnu bedre køkkenhave.

Find gode tilbud hos Plantefrø.dk

Selvom Plantefrø.dk kan prale af det bedste og mest inspirerende udvalg af plantefrø på internettet, så sørger de stadig for at deres kunder kan finde nogle rigtig gode tilbud. Du finder løbende gode tilbud og rabatter på webshoppen, så du kan sagtens gøre dig en god handel på siden, hvis du er heldig at finde det perfekte tilbud. Du kan endda finde flere tilbud, og så få masser af plantefrø til en endnu skarpere pris. Vi kan alle sammen godt lide tilbud, og det er vi næsten også overbeviste om at Plantefrø.dk kan, når nu de ofte sørger for at forkæle deres kunder med gode priser. Hvis du kombinerer et tilbud med en Plantefrø.dk rabatkode fra Rabatkodeautomaten, kan du næsten være sikker på, at du aldrig vil finde så billige plantefrø igen.

Plant løs med plantefrø og spar penge med en rabatkode

Du kan ikke altid være sikker på, at finde et godt tilbud på Plantefrø.dk på lige netop de frø, som du havde brug for. Men derfor kan du faktisk sagtens spare penge alligevel. Her hos Rabatkodeautomaten er vi altid på udkig efter de bedste rabatkoder til Plantefrø.dk, så du altid kan lave haven pæn eller forny køkkenhaven med de bedste frø. Med en Plantefrø.dk rabatkode kan du være sikker på at spare en masse penge på plantefrø, og tilmed vælge lige præcis de frø, som du havde brug for uden at tænke på prisen.

Betalingsmuligheder hos Plantefrø.dk

Når du handler hos Plantefrø.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Plantefrø.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Plantefrø.dk:

 • Kort – Visa, Visa Electron og Dankort kan benyttes
 • EAN

Levering

Hos Plantefrø.dk sendes alle ordrer med Postnord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Plantefrø.dk

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Plantefrø.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://plantefrø.dk/

Kundeservice

Hos Plantefrø.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Plantefrø.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 28 35 61 64

Mail: info@plantefro.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Plant Route/v Carsten Meier
CVR: 17026534