Vis rabat
Udløber N/A

Petbox rabatkode – Få billig fragt på din ordre

Køb spændende boks til din hund eller kat hos Petbox...Læs mere

Køb spændende boks til din hund eller kat hos Petbox og få billig fragt fra kun 39 kr. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Petbox rabatkode

Skal du forkæle dit kæledyr, eller skal du finde en gave til din mors eller fars hund og kat? Så skal du tage et kig hos Petbox. Hvis du er i gang med at købe et kæledyr – eller måske skal du bare give en gave til en med et kæledyr – så er Petbox lige en side for dig. Her kan du nemlig finde, alt hvad du skal bruge for at forkæle en hund eller kat. Det er bare med at tage et kig. De har nemlig et stort udvalg til gode priser.

Alt til hund og kat hos Petbox

Hvis du skal finde legetøj, pleje eller godbidder til enten hunden eller katten derhjemme, så skal du tage et smut forbi Petbox hjemmesiden. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet skal bruge til dit kæledyr. Hvad enten du mangler noget mad eller noget nyt legetøj, så kan du sagtens finde det på deres side. Du behøver derfor slet ikke tage forbi en dyrebutik, da du bare kan finde det hele hos Petbox – og så også få leveret det hele til døren. Så bliver det ikke meget bedre end det. Din hund og kat vil elske dig for det, da Petbox har en masse lækre ting, som de slet ikke vil kunne stå for. Hvis du vælger at købe noget hos Petbox, så skal du altid huske at bruge en rabatkode til Petbox. På denne måde kan du spare endnu flere penge – selvom priserne allerede er supergode på siden. Med en Petbox rabatkode får du en besparelse på alle de produkter, som du køber. Det kan derfor sagtens betale sig at holde øje med.

Find tilbud hos Petbox

Hvis du leder efter det billigste til dit køledyr eller de allerbedste tilbud, så kan du faktisk også finde dette hos Petbox. De har nemlig et væld af gode tilbud, hvor du kan spare en masse penge på legetøj eller mad til enten din hund eller kat. Det er faktisk en masse af deres rigtig gode ting, som du bare vil forkæle deres kunder med til en endnu skarpere pris. Det kan derfor være en god idé at tage et kig på tilbuddene, når nu du alligevel er inde på deres siden.

Spar penge med en Petbox rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Petbox. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Petbox rabatkode kan du få både legetøj samt mad til både hunde og katte til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Petbox rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Så hvis du mangler en gave til en kæledyr – eller bare ønsker at forkæle din hund eller kat lidt ekstra – så skal du altid huske at tage et klik forbi siden her. Der er intet bedre end at spare lidt ekstra penge på at forkæle sit kæledyr.

Betalingsmuligheder hos Petbox

Når du handler hos Petbox er der flere måder du kan betale på. Hos Petbox vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Petbox:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • PayPal

Levering

Hos Petbox sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Petbox

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

http://www.petbox.dk

Kundeservice

Hos Petbox.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Petbox.dk kan kontaktes på:

Mail: info@petbox.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

LegaardIT/UKbox/Petbox/Beerbox
CVR: 27331416