Ovellie rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Ovellie

Køb babyudstyr, børnetøj og tilbehør hos Ovellie og få gratis...Læs mere

Køb babyudstyr, børnetøj og tilbehør hos Ovellie og få gratis fragt ved køb over 699,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Ovellie rabatkode

Mangler du noget nyt legetøj til dit barn? Eller skal du have fingrene i en gave til din søsters nye baby? Så skal du tage et kig hos Ovellie. Hvis du er i gang med at få styr på børneværelset med en masse legetøj eller lignende – eller mangler du at indrette dit nye børneværelse – så er Ovellie lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskellige produkter til både babyer og børn, så du kan få styr på børneværelset eller give den perfekte gave.

Find det hele til børneværelset hos Ovellie

Hos Ovellie finder du alt, hvad du overhovedet har brug for til børneværelset. Så hvad enten du mangler noget legetøj, tilbehør eller produkter, så du kan få indrettet børneværelset, kan du sagtens finde det hos Ovellie. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 • Uro
 • Dukkevogn
 • Spisesæt
 • Bondegård
 • Gåbil
 • Klodser
 • Rutsjebane
 • Range
 • Tog

Samt en masse andet. Du finder både legetøj til drenge og piger, så du kan sagtens købe noget til dit barn, lige meget hvad end han eller hun foretrækker at lege med. Der er ingen grund til at købe legetøj eller tilbehør til dit barn flere steder, når nu du sagtens kan finde det hele samlet på en enkelt webshop. Du finder produkter til dit barn fra alle de bedste mærker på markedet hos Ovellie. Dette er mærker såsom: Ooh Noo, Done by Deer, KG Design, Vilac, Jupiduu samt en masse andre. Der er derfor ingen tvivl om, at du kan købe kvalitetslegetøj til børn hos Ovellie, når der er tale om disse mærker. Disse er populære blandt både børn og forældre, og dette er især attraktivt for dig, da du ved, at der ikke er tvivl om hverken legetøjets kvalitet eller popularitet blandt børn. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på legetøj, så skal du holde øje her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for at samle de bedste rabatkoder til Ovellie her på siden, så du kan spare nogle penge.

Spar penge med en Ovellie rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Ovellie. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Ovellie rabatkode kan du få både legetøj og en masse tilbehør til både drenge og piger til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Ovellie rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på legetøj til børn, hvis du kan undgå det. Hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Ovellie igen.

Betalingsmuligheder hos Ovellie

Når du handler hos Ovellie er der flere måder du kan betale på. Hos Ovellie vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Ovellie:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Ovellie sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Ovellie

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://ovellie.dk

Kundeservice

Hos Ovellie ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Ovellie kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 28 29 19 25
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 15.30

Mail: info@ovellie.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Host2008 ApS
CVR: 32059708