NordQ rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos NordQ

Køb legetøj hos NordQ og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb legetøj hos NordQ og få gratis fragt ved køb over 599,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NordQ rabatkode

Skal du have fingrene i noget nyt legetøj til dit barn eller skal du give den perfekte gave til et fødselsdagsbarn? Så skal du tage et kig hos NordQ. Hvis du er i gang med at få styr på alle gaverne til børnene i dit liv – eller måske vil du bare forkæle dit eget barn en smule – så er NordQ lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskelligt legetøj fra de bedste og mest kendte mærker på markedet.

Find kvalitetslegetøj hos NordQ fra de bedste mærker

Skal du finde noget legetøj, som du ved, at dit barn bliver glad for? Så vil du elske NordQ. Her kan du nemlig købe en masse legetøj fra de bedste og mest populære mærker på markedet. Du kan både finde en uro, finde en julegave, finde en kalendergave, finde en bamse samt en masse andet på siden. Lige meget hvad dit barn foretrækker at lege med og bruge, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde lige præcis det, som du søger hos NordQ. Du kan blandt andet finde legetøj fra følgende mærker på siden:

 • Haba
 • Mamamemo
 • Tinti
 • Suki
 • Bloco

Samt en masse andre spændende mærker. Alle disse mærker laver kvalitetslegetøj. Derfor kan du være sikker på, at du køber noget legetøj som dit barn vil elske. Hvad enten du skal bruge noget badelegetøj eller trælegetøj, så kan du sagtens finde det hos NordQ. Du kan også sagtens finde legetøj til både piger og drenge. Så hvis du for eksempel har en af hver – eller måske skal du give en gave til både en dreng og en pige – så kan du sagtens købe en gave til begge børn fra NordQ. Men hvis du ikke ønsker at bruge en formue på legetøj til børn, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde rabatkoder til NordQ lige her på siden, så du kan spare nogle penge på dit næste køb af legetøj.

Spar penge med en NordQ rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til NordQ. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en NordQ rabatkode kan du få en masse populært og kendt legetøj til børn til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en NordQ rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på legetøj til børn, hvis du kan undgå det. Husk at følg med her på siden, så du aldrig misser en rabatkode til NordQ!

Betalingsmuligheder hos NordQ

Når du handler hos NordQ er der flere måder du kan betale på. Hos NordQ vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos NordQ:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN

Levering

Hos NordQ sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos NordQ

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

NordQ Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.nordq.dk

Kundeservice

Hos NordQ ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
NordQ kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 22 39 69 72

Mail: info@nordq.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

NordQ
CVR: 38688839