NiceHair rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos NiceHair

Køb hårprodukter, hårpleje, makeup og meget mere hos NiceHair og...Læs mere

Køb hårprodukter, hårpleje, makeup og meget mere hos NiceHair og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NiceHair rabatkode

Mangler du nogle nye skønhedsprodukter til din aftenrutine, eller skal du bare give en gave til en, der elsker makeup? Så skal du tage et kig hos NiceHair. Hvis du er i gang med at få lidt flere skønhedsprodukter til samlingen – eller måske skal du bare give en gave til en, som du holder af – så er NiceHair lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af skønhedsprodukter, som du mangler til din aftenrutine.

NiceHair – En studerende der lavede en succesbutik

Hele ideen om NiceHair startede i 2008 af Tonny Nielsen Bruun. Han gik på universitet her i Danmark, men ville gerne tjene nogle ekstra penge ved siden af studiet. I stedet for at søge om et normalt studiejob, valgte han, at sælge hårprodukter via internettet. Det kom hurtigt til syne, at der rent faktisk var et godt marked for, hvad Tonny Bruun var gået i gang med, da han hurtigt fik en masse kunder. Dette var fordi, at priserne han solgte hårprodukter for, var langt billigere end hvis kunderne skulle købe disse produkter hos frisøren. Et år efter starten af den online butik valgte Tonny, at udvide sit sortiment og åbnede herved en ægte online butik. Den valgte han at kalde for Girl-shop.dk. Hurtigt efter blev navnet ændret til NiceHair, som butikken stadig hedder i dag – og som vi alle sammen kender den for at hedde. Selve NiceHair startede i et kælderrum, men rykkede hurtigt videre til større bygninger, da der både var brug for et større kontor samt lagerbygning. Det var også her de første medarbejdere blev ansat hos NiceHair. Succesen ville ingen ende tage, og i 2012 blev NiceHair igen nødt til at flytte til større bygninger. NiceHair har til huse i Esbjerg og vokser sig hele tiden større og større. NiceHair har vundet priser som for eksempel ”Brugernes Favorit” samt ”Året unge erhvervsleder”. I dag har NiceHair kunder i hele Europa og sælger i dag mere end 20.000 pakker om måneden. Der er nu 50 ansatte i virksomheden, der hjælper med at opretholde NiceHairs gode service samt kvalitetsprodukter.

Alt i skønhedsprodukter hos NiceHair

Hvis du mangler en ny parfume eller har brug for noget nyt makeup, så skal du tage et smut forbi webshoppen NiceHair. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for, når det kommer til skønhedsprodukter. Du kan finde alt lige fra skønhedsprodukter til kroppen og produkter til ansigtet. Der er derfor ingen grund til at købe dine kropsprodukter hos en dyr kosmetolog eller hårprodukter hos en dyr frisør, når du sagtens kan finde præcis de sammen kvalitetsprodukter på shoppen til en meget billigere pris. Hvad enten du har brug for en ansigtscreme til tør hud eller en bodyscrub, kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det, som du har brug for hos NiceHair. Der er heller ingen grund til at handle hos en masse forskellige butikker, når du skal finde alle dine skønhedsprodukter, da du uden problemer kan finde alt hos NiceHair. Du kan for eksempel finde følgende produkter på webshoppen:

 • Parfumer
 • Hårpleje
 • Hudpleje
 • Makeup

Samt en masse andet. Du kan både finde produkter til kvinder og mænd, så hvis du for eksempel mangler en gave til kæresten, samtidigt med du køber produkter til dig selv, kan du slå to fluer med et smæk. Det kan derfor ikke blive nemmere både at købe en gave, end hvis du skal købe en hos NiceHair. Hos NiceHair finder du flere hundrede produkter, som du kan få glæde af. Så hvad enten dit hår trænger til en ny shampoo eller din hud trænger til nogle nye cremer, kan du sagtens finde det hos NiceHair. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til NiceHair, kan du endda spare endnu flere penge på dit næste køb. Derfor er det bare med at huske en rabatkode til NiceHair, så du har råd til lidt flere produkter næste gang. Du kan nemt og hurtigt finde lige præcis det, som du mangler hos NiceHair, da de har opdelt alle deres produkter i forskellige kategorier. Dette betyder, at du blot kan klikke ind på din kategori, som du mangler noget fra. Hvis du også vil se nogle af deres gode tilbud, så kan du også sagtens klikke ind i den kategori. Alt er opdelt til punkt og prikke, så du ikke behøver at bruge timevis på at finde de produkter, som du skal have købt hjem til dig selv eller som en god gave.

Find alle de bedste mærker hos NiceHair

Hvis du er vild med nogle helt specifikke mærker, så kan du med stor sandsynlighed finde alle dine favoritmærker hos NiceHair. De har nemlig mere end 250 forskellige kvalitetsmærker i deres varesortiment, som du kan nyde godt af. Alle mærker er i god kvalitet og nogle af de mest populære mærker på markedet, når det kommer til skønhedsprodukter. Du kan finde nogle af de helt store og velkendte mærker, men du kan også sagtens finde nogle mindre kendte mærker på siden. Du kan blandt andet finde følgende mærker hos NiceHair:

 • Aussie
 • Braun 
 • GHD
 • Kérastase
 • Bumble and Bumble
 • Dr. Hauschka
 • EOS
 • Givenchy
 • Lacoste
 • Garnier
 • Biotherm
 • Adidas
 • Janes Iredale
 • L’Oreal Paris
 • Gillette
 • Moroccan Oil
 • Nilens Jord
 • Ralph Lauren 
 • Prada
 • Urtekram

Samt en masse andre spændende kvalitetsmærker. Som du kan se, er der alle de bedste mærker, når det kommer til skønhedsprodukter hos NiceHair. Hvis du ikke lige kan finde det mærke, som du mangler på siden, så er der stor sandsynlighed for, at den også er svær at finde på andre sider. Der er nemlig så mange mærker, at du umuligt kan undgå at finde lige det mærke, som er vild med at have stående mellem alle dine skønhedsprodukter derhjemme. Hvis du gerne vil spare nogle penge på alle dine favoritmærker, når det kommer til skønhedsprodukter, så kan du faktisk finde en rabatkode til NiceHair lige her på siden. Med en NiceHair rabatkode kan du få alle fine favoritmærker til en meget billigere penge, end hvad produkterne oprindeligt koster. Det kan derfor sagtens betale sig for dig at holde øje lige her på siden!

Altid gode priser hos NiceHair

Hos NiceHair har de hundredvis af skønhedsprodukter. Og det betyder, at de har hundredvis af gode priser. NiceHair forkæler nemlig altid deres kunder med forrygende skarpe priser, så du altid kan få lige de skønhedsprodukter, som du har brug for til en god pris. Du finder ofte ikke billigere skønhedsprodukter, end de priser som du kan finde hos NiceHair. Det er derfor en webshop, hvor du hurtigt kan købe en masse produkter uden at købe dig helt fattig. Hvis du også husker at få fingrene i en rabatkode til NiceHair, kan du spare penge på en i forvejen god pris.

Find gode tilbud på skønhedsprodukter hos NiceHair

Hvis du er vild med gode tilbud på skønhedsprodukter, så vil du også elske NiceHairs tilbudskategori. Her kan du nemlig finde et væld af gode tilbud, som du ikke vil eller kan gå glip af. Og det er ikke blot en masse skønhedsprodukter, som ikke er interessante, der er på tilbud. Det er skam alle de samme kvalitetsskønhedsprodukter fra alle de bedste mærker, som du sommetider også kan få nogle rigtig gode tilbud på. Det er derfor værd at holde øje på NiceHairs tilbudskategori, hvis du ikke vil gå glip af deres helt fantastiske tilbud.

Tilmeld dig til NiceHairs nyhedsbrev

Hvis du vil være den første til at høre om alle gode tilbud, aktuelle kampagner, nyheder samt andre spændende sager, der foregår hos NiceHair, så skal du tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Her vil du få mails hver eneste uge med en masse information, som du ikke vil gå glip af. Det er 100% gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet, og du kan sagtens afmelde det igen, hvis du ikke længere vil modtage det. Der er ofte en besparelse på 30% på nogle produkter hos NiceHair, som du vil få vise i nyhedsbrevet. Så hvis du altid vil være opdateret omkring de nyeste og bedste tilbud, så skal du bare sørge for at tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Der er ingen grund til ikke at få glæde af disse tilbud, da det kan være, at du kan finde dine favoritmærker eller produkter til en endnu bedre pris.

Følg NiceHair på deres sociale medier

Hvis du har brug for en masse andet information samt god inspiration, så skal du huske at følge NiceHair på de sociale medier. NiceHair er meget til stede på alle deres sociale medier, så du kommer ikke til at kede dig, hvis du følger med. Du kan både finde dem på YouTube, Instagram samt Facebook, hvor du selvfølgelig også kan følge dem. Hvis du følger dem på deres YouTube, vil du kunne finde en masse sjove og spændende informative videoer, som du sagtens kan få en masse glæde af at se. For eksempel kan du finde nogle videoer, hvor piger deler nogle råd ud, når det kommer til at lægge en god make-up samt se en video, hvor du lærer at lave de smukkeste krøller eller lignende. Du kan derfor lære en masse ved at følge NiceHair på deres sociale medier, som du måske ikke helt vidste i forvejen. Hvis du vil have hjælp til at lægge den helt perfekte make-up eller sætte det pæneste hår, så kan du sagtens få dette fra NiceHair. Hvis du følger dem på deres Facebook, så vil du selvfølgelig se noget lidt andet, end hvad du kan finde på deres YouTube. På Facebook vil du dagligt finde helt nye opslag fra NiceHair, hvor du får information om gode tilbud, udsalg, kampagner samt en masse andet. Så hvis du er vild med alt dette, så skal du blot huske at følge dem på deres Facebook. De har rigtig mange følgere på alle deres sociale medier, så du kan sagtens blive den næste. Der er i hvert fald en masse god information, som du kan få, hvis du følger dem på alle deres sider. Det er nemlig meget forskelligt, men alt sammen noget som du sagtens kan bruge i din hverdag. Hvis du følger dem på Instagram, så kan du finde en masse flotte og spændende billeder fra NiceHair. Disse billeder er en god form for inspiration, da du også her kan finde en masse makeup samt flotte frisurer. Så hvis du er lidt i tvivl om, hvad du præcis skal købe hos NiceHair, så kan du få mange gode ideer ved at følge dem på deres profil på Instagram.

Køb et gavekort fra NiceHair til en som du holder af

Hvis du vil glæde en, som du holder af, skal du købe et gavekort til NiceHair. Du kan købe gavekort i et væld af forskellige prisklasser, så du kan helt vælge hvor mange penge, som du vil bruge. Du kan finde gavekortet på deres side samt bestille det. Efter et par dage vil du modtage dette gavekort hjem til dig selv, og du kan herved lave en fin gaveæske eller pakke det ind, som du har lyst til. Gavekortet kan bruges til alle produkterne, så det er den perfekte gave til en, der er helt vild med en masse forskellige skønhedsprodukter.

Gør et kup med en NiceHair rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til NiceHair. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en NiceHair rabatkode kan du få både skønhedsprodukter til dit ansigt og krop til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en NiceHair rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på diverse skønhedsprodukter, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til NiceHair igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos NiceHair

Når du handler hos NiceHair er der flere måder du kan betale på. Hos NiceHair vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos NiceHair:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal

Levering

Hos NiceHair sendes alle ordrer med GLS og Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos NiceHair

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Nicehair Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://nicehair.dk

Andre steder du finder Nicehair Rabatkode

CupoConcept rabatkode til Nicehair

Kundeservice

Hos NiceHair ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
NiceHair kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 32 200 200
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 18.00
Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: ordre@nicehair.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Nicehair ApS
CVR: 33061102