Mecindo rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Mecindo

Køb håndøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og meget mere hos Mecindo og...Læs mere

Køb håndøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og meget mere hos Mecindo og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Mecindo rabatkode

Mangler du noget medicin, eller måske mangler du nogle forskellige kosttilskud? Så skal du tage et kig hos Mecindo. Hvis du mangler noget medicin, som du plejer at hente på apoteket – eller måske tager du noget forskelligt kosttilskud og nogle forskellige vitaminer hver dag – så er Mecindo lige en side for dig. Her kan du nemlig bestille apoteksvarer online og få leveret det direkte til din hoveddør.

Find masser af apoteksvarer online hos Mecindo

Hvis du er træt af at gå ned på apoteket hele tiden for at købe noget, så behøver du slet ikke tage turen mere. Med hjælp fra Mecindo kan du nemlig bare bestille disse varer online og så vente på, at de bliver leveret hjem til dig. Du kan bestille alt lige fra håndkøbsmedicin til vitaminer og kosttilbud. Du kan selvfølgelig ikke bestille receptpligtig medicin over nettet. Så dette bliver du stadig nødt til at hente hos dit lokale apotek. Men alt det andet behøver du slet ikke forlade dit hjem for at få fingrene i. Dette er klart en hjælp for dig, så du ikke behøver at træde ud af døren. Du kan blandt andet finde følgende produkter på deres side:

 • Omega 3
 • B-vitamin
 • Fiskeolie
 • Naturmedicin
 • Calcium
 • Druesukker
 • Glucusamin
 • Ibumetin
 • Blodtryksmåler
 • Bagningsprodukter

Samt en masse andet. Hvis du vil spare penge på at købe håndkøbsmedicin eller kosttilskud online, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Her kan du nemlig finde en rabatkode til Mecindo, så du kan spare penge på dit næste køb af produkter. Der er ingen grund til at betale fuld pris for det, hvis du rent faktisk også kan spare nogle penge. Tag et kig hos Mecindo – og se om der måske kunne være noget for dig, som du normalt køber på dit lokale apotek. Der er rig mulighed for at finde lige præcis, det du søger, da der er masser af produkter på siden. Så find dit håndkøbsmedicin, kosttilskud eller vitaminer hos Mecindo og brug en rabatkode, inden du køber det.

Spar penge med en Mecindo rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Mecindo. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Mecindo rabatkode kan du få både håndkøbsmedicin, kosttilskud samt vitaminer til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Mecindo rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på håndkøbsmedicin eller kosttilskud, hvis du kan spare nogle penge. Så husk at hold øje her hos Rabatkodeautomaten, så du kan spare nogle penge på dit næste køb.

Betalingsmuligheder hos Mecindo

Når du handler hos Mecindo er der flere måder du kan betale på. Hos Mecindo vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Mecindo:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • Klarna

Levering

Hos Mecindo sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Mecindo

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-4 dage din bestilling

Mecindo Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://mecindo.dk

Kundeservice

Hos Mecindo ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Mecindo kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 88 44 80
Mandag – Fredag mellem 10.00  – 12.00 og 12.30 – 16.30

Mail: info@mecindo.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Mecindo Limited