Lyskilderdirekte rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Lyskilderdirekte

Køb pærer og lyskilder hos Lyskilderdirekte og få gratis fragt...Læs mere

Køb pærer og lyskilder hos Lyskilderdirekte og få gratis fragt ved køb over 750,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Lyskilderdirekte rabatkode

Mangler du nyt LED-belysning til hjemmet, eller skal du have fingrene i nogle nye pærer? Så skal du tage et kig hos Lyskilderdirekte. Hvis du er i gang med at udskifte normale pærer med LED-pærer i din bolig – eller måske skal du bare have fingrene i nogle nye armaturer – så er Lyskilderdirekte lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad der har med belysning og pærer at gøre. Udvalget er godt, og priserne er fornuftige.

Alt i pærer og belysning hos Lyskilderdirekte

Hvis du har brug for LED-belysning, armaturer eller nogle nye pærer til din bolig, så skal du klart klikke ind hos Lyskilderdirekte. De har nemlig en masse forskellige belysningsprodukter, så du kan finde lige det, der passer til dit hjem. De har mere end 5000 produkter, så du kan tage et kig på alle deres produkter – og købe det som du mener er det bedste for dig og dit hjem. Du kan finde produkter fra nogle af de mest populære og bedste mærker på markedet såsom Osram, Philips og Sylvania. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan finde lige det, som du leder efter på siden. Du kan finde følgende produkter hos Lyskilderdirekte:

 • LED-pærer
 • Armaturer
 • Halogenpærer
 • Lavenergipærer
 • Lysstofrør

Samt en masse andre produkter. Du kan derfor finde alt, når det kommer til enten LED eller normal belysning. Det er derfor bare med at komme i gang med at kigge på Lyskilderdirektes udvalg. Hvis du ikke vil bruge en formue på belysning derhjemme, så skal du huske at holde dig opdateret hos Rabatkodeautomaten. Hvis du får fingrene i en rabatkode til Lyskilderdirekte, så kan du spare penge på dit næste køb af LED-pærer eller halogenpærer.

Find gode tilbud i Lyskilderdirektes outlet

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, når det kommer til enten normal belysning eller LED-belysning, så skal du tage et kig på Lyskilderdirektes outlet. Her kan du nemlig finde gode tilbud på masser af varer. Der er masser af procenter at spare på siden, så det er bare med at tage et kig. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Lyskilderdirekte, når du handler et produkt fra deres outlet, så kan du spare endnu flere penge – og kun betale en brøkdel af den oprindelige pris.

Spar penge med en Lyskilderdirekte rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Lyskilderdirekte. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Lyskilderdirekte rabatkode kan du få både belysning og pærer til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Lyskilderdirekte rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken pærer eller belysning, hvis du kan undgå det. Med en rabatkode til Lyskilderdirekte kan du spare en masse penge og undgå at betale en bondegård ved næste køb.

Betalingsmuligheder hos Lyskilderdirekte

Når du handler hos Lyskilderdirekte er der flere måder du kan betale på. Hos Lyskilderdirekte vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Lyskilderdirekte:

 • Kort – Visa, American Express og MasterCard kan benyttes
 • EAN
 • PayPal
 • Klarna
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Lyskilderdirekte sendes alle ordrer med GLS eller UPS og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Lyskilderdirekte

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

Lyskilderdirekte Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.lyskilderdirekte.dk

Kundeservice

Hos Lyskilderdirekte ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Lyskilderdirekte kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 88 09 71
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 17.00

Mail: Info@lyskilderdirekte.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage