Lentiamo rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Lentiamo

Køb billige kontaktlinser hos Lentiamo og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb billige kontaktlinser hos Lentiamo og få gratis fragt ved køb over 600,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Lentiamo rabatkode

Er du træt af dit syn, og ville du ønske, at du kunne se lige så godt som dine venner eller din kæreste? Så skal du tage et kig hos Lentiamo. Her kan du nemlig få dit syn tilbage og se lige så godt, som alle dem du kender – eller måske endda endnu bedre end dem. Lentiamo lige en side for dig, hvis du ønsker at få endnu bedre syn, end du har nu. Her kan du nemlig udstille et væld af kontaktlinser samt meget mere, der kan sørge for, at din syn bliver som nyt igen.

Få dit syn tilbage med hjælp fra Lentiamo

Lentiamo er en stor forhandler af kontaktlinser, og har været det i næsten 10 år. De forhandler kontaktlinser i flere forskellige lande, så du har helt sikkert hørt om dem, hvis du før har skulle finde et par lækre kontaktlinser. Hvis du ikke orker at gå ned til en optiker for at finde et par kontaktlinser, så behøver du faktisk slet ikke at gøre dette. I dag kan du bare klikke ind på internettet og finde det, som du søger. I dette tilfælde skal du klikke dig ind hos Lentiamo, hvor du kan finde et godt udvalg af forskellige kontaktlinser. Du kan blandt andet finde følgende produkter på deres side:

 • Endagslinser
 • 14dageslinser
 • Månedslinser
 • Kvartalslinser
 • Farvede linser
 • Døgnlinser

Samt en masse andet. Du finder kontaktlinser fra alle de bedste mærker på markedet. Dette er blandt andet Acuvue, Clear, Focus, Magic Eye, Pure Vision samt ProClear. Der er derfor nok at vælge imellem, hvis du leder efter nogle helt specifikke kontaktlinser. Der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris, når det kommer til kontaktlinser. Derfor får du et par billige kontaktlinser i god kvalitet hos Lentiamo. Hvis du holder dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så kan du være heldig at få fingrene i en rabatkode til Lentiamo. På denne måde kan du nemt og hurtigt spare penge på dit næste køb af kontaktlinser hos Lentiamo. Det eneste du skal huske er at gøre brug af en rabatkode til Lentiamo.

Spar penge med en Lentiamo rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Lentiamo. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Lentiamo rabatkode kan du få en masse forskellige kontaktlinser til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Lentiamo rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at købe dig fattig i forskellige kontaktlinser, når du kan finde dem til en overkommelig pris hos Lentiamo!

Betalingsmuligheder hos Lentiamo

Når du handler hos Lentiamo er der flere måder du kan betale på. Hos Lentiamo vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Lentiamo:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal

Levering

Hos Lentiamo sendes alle ordrer med GLS eller UPS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Lentiamo

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Lentiamo Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.lentiamo.dk

Kundeservice

Hos Lentiamo ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Lentiamo kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 80 70 58 58
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 16.00

Mail: info@lentiamo.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Maternia, s.r.o.
CVR: 26104784