Kaffeteriet rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Kaffeteriet

Køb kaffeudstyr hos Kaffeteriet og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb kaffeudstyr hos Kaffeteriet og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Kaffeteriet rabatkode

Skal din kaffe være endnu bedre, end den allerede er, eller mangler du noget udstyr til kaffebrygningen derhjemme? Så skal du tage et kig hos Kaffeteriet. Hvis du er i gang med at få styr på at lave den lækreste kop kaffe, som du nogensinde har smagt derhjemme, så er Kaffeteriet lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du har brug for, hvis du skal brygge den perfekte kaffe.

Alt i kaffe hos Kaffeteriet

Hvis du ønsker at drikke den bedste kaffe, når du sidder og skal have en kop kaffe om morgenen, så er Kaffeteriet den helt perfekte webshop for dig. Her kan du nemlig finde alt det udstyr, som du overhovedet har brug for, hvis du skal have en god kop kaffe om morgenen. Ikke nok med at de tilbyder et væld af kaffeudstyr, så kan du også finde et væld af special kaffe, som du ikke kan finde en masse andre steder. Du kan derfor både finde det perfekte udstyr samt de helt rigtige kaffebønner, der sammen giver dig den ultimative kop kaffe. Det bliver derfor ikke bedre for dig, hvis du er vild med kaffe. Hvis du endda husker at bruge en rabatkode til Kaffeteriet, så kan du spare penge på både kaffeudstyr samt kaffebønner. Der er intet bedre end at spare penge, og få nyt kaffeudstyr til en endnu skarpere pris.

Find masser af kaffeudstyr hos Kaffeteriet

Hvad enten du mangler en kaffemaskine eller en kande, så kan du sagtens finde det hos Kaffeteriet. Du kan for eksempel finde følgende produkter:

 • Kaffemaskine
 • Kaffebrygger (slow brew)
 • Kaffetragt
 • Mælkeskummer
 • Kander
 • Kaffefilter
 • Termometer til mælk

Samt en masse andet. Lige meget hvad end du mangler i køkkenet derhjemme til din kaffebrygning, så kan du med stor sandsynlighed finde det hos Kaffeteriet. Husk altid at brug en Kaffeteriet rabatkode, inden du køber noget nyt til kaffen næste gang.

Find masser af gode tilbud hos Kaffeteriet

Selvom du allerede kan finde en masse kaffeudstyr samt kaffe hos Kaffeteriet til en skarp pris, så kan du faktisk spare endnu flere penge ved at kigge deres tilbudskategori igennem. Her finder du udvalgte varer, der er nedsat til en ekstra billigere pris. Du kan derfor spare mange penge på kaffeudstyr samt kaffe, hvis du lige kigger på deres tilbud engang imellem.

Spar penge med en Kaffeteriet rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Kaffeteriet. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Kaffeteriet rabatkode kan du få både kaffeudstyr og kaffebønner til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Kaffeteriet rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Kaffeteriet

Når du handler hos Kaffeteriet er der flere måder du kan betale på. Hos Kaffeteriet vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Kaffeteriet:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Kaffeteriet sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Kaffeteriet

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Kaffeteriet Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://kaffeteriet.dk

Kundeservice

Hos Kaffeteriet ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Kaffeteriet kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 61 33 64 57

Mail: support@kaffeteriet.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Kaffeteriet
CVR: 38016822