Vis rabat
Udløber N/A

Junkyard rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Køb street fashion hos Junkyard og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb street fashion hos Junkyard og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Upopulærer Junkyard Rabatkoder

Junkyard rabatkode – Få 150 kr. rabat på din ordre

Junkyard rabatkode – Få 150 kr. rabat på din ordre...Læs mere

Junkyard rabatkode – Få 150 kr. rabat på din ordre ved køb over 800 kr. Mindre

Junkyard rabatkode

Skal du opdatere din garderobe, eller skal du give den perfekte gave til, som du holder af, der samtidigt elsker mode? Så skal du tage et kig hos Junkyard. Hvis du er i gang med at rydde op i din garderobe, så mangler du måske også en masse nyt tøj – eller måske har du bare lyst til at shoppe nogle nye bukser eller en ny trøje – så er Junkyard lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af moderigtigt tøj til både mænd og kvinder. Udvalget er stort, og priserne er fornuftige.

Stort udvalg af modetøj til mænd og kvinder hos Junkyard

Hvis du er vild med mode, så vil du elske Junkyard. Men hvis du til gengæld også er vild med både skateboards og vintersport, så vil du elske siden endnu mere. Det er nemlig her deres tøj er inspireret fra, så det er ret unikt og ikke noget, som du kan finde en masse andre steder. Du kan nemt og hurtigt finde lige præcis det, som du leder efter hos Junkyard. Alt deres tøj er nemlig opdelt i forskellige kategorier, så det gør det hurtigt for dig at kigge sortimentet igennem. Du kan også finde en masse af de bedste mærker hos Junkyard som for eksempel:

 

 • Carhartt
 • Nike
 • Stüssy
 • Fila
 • Adidas
 • North Face
 • Timberland
 • Vans

 

Samt en masse andre fede og lækre mærker. Hvis du gerne vil spare nogle penge på dit næste køb af tøj hos Junkyard, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Her kan du nemlig finde en rabatkode til Junkyard, så du kan slå en brøkdel af den samlede pris af. Det er rart for dig, der lige har ryddet ud i garderoben, og nu skal have en masse nyt tøj tilbage i den igen.

Find masser af gode tilbud hos Junkyard

Hvis du er vild med gode tilbud, så vil du elske Junkyard. Her kan du nemlig finde et væld af nedsatte produkter, som du kan købe hjem til din garderobe. Der bliver løbende sat nyt varer ind i Junkyards tilbudskategori, så hvis du elsker gode tilbud, er det bare med at tjekke kategorien ud jævnligt. Det kan betale sig for dig, der er vild med at gøre et godt kup. Dem kan du nemlig finde masser af hos Junkyard.

Spar penge med en Junkyard rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Junkyard. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Junkyard rabatkode kan du få smart modetøj til både mænd og kvinder til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Junkyard rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Junkyard

Når du handler hos Junkyard er der flere måder du kan betale på. Hos Junkyard vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Junkyard:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • PayPal

Levering

Hos Junkyard sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Junkyard

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-4 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.junkyard.dk/

Kundeservice

Hos Junkyard ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Junkyard kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 69 91 18 70
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 13.00

Mail: info@junkyard.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Junkyard AB
Organisationsnummer: 556603-2107