InkClub rabatkode – Få gratis fragt på din ordre hos InkClub

Køb blækpatroner, toner og pærer hos InkClub og få gratis...Læs mere

Køb blækpatroner, toner og pærer hos InkClub og få gratis fragt ved køb af pærer over 159,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

InkClub rabatkode

Mangler du nye blækpatroner eller tonere til din printer, eller vil du bare købe nogle ekstra, så du er på forkant, når du løber tør? Så skal du tage et kig hos InkClub. Hvis du er i gang med at lede efter nogle nye blækpatroner eller tonere – eller måske er du bare på udkig efter en god pris til disse produkter – så er InkClub lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige blækpatroner og tonere til lige præcis din printer. Udvalget er stort, og priserne er lige i øjet.

Alt i blækpatroner og tonere hos InkClub

Hvis du leder efter en ny blækpatron eller toner til din printer, så er InkClub klart det rette sted for dig. Du behøver ikke lede efter en ny blækpatron i timevis, da du altid kan finde lige præcis det, du mangler hos InkClub. De har hundredvis af forskellige blækpatroner og tonere til diverse printere på deres webshop. Dog kan du forvente at finde andre produkter end blot blækpatroner og tonere, da InkClub faktisk tilbyder andet end blot dette. Hos InkClub kan du nemlig også finde produkter som for eksempel:

 • Skopleje
 • Computermus
 • Opladere
 • Pærer
 • Boxershorts
 • Hudcreme

Samt en masse andet. Du kan faktisk finde andet end blot blækpatroner og tonere hos InkClub, hvis du har brug for det. Hvis du har brug for nogle andre små gadgets eller ting i din hverdag, så kan du som oftest finde det hos InkClub. De har en god og sjov blanding af en masse forskellige ting, som du altid har brug for i hverdagen. Hvis du ønsker at købe nogle nye blækpatroner eller opladere til en god pris hos InkClub, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du altid kan finde de bedste rabatkoder til InkClub lige her på siden. Ved brug af en rabatkode til InkClub kan du ende ud i at spare en masse penge på dit næste køb af blækpatroner og tonere. Og hvem vil ikke gerne spare penge? Det vil vi alle sammen!

Spar penge med en InkClub rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til InkClub. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en InkClub rabatkode kan du få både blækpatroner, tonere, opladere, pærer samt en masse andet udstyr og små hverdagsting til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en InkClub rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det behøver ikke være dyrt at anskaffe sig nye blækpatroner eller tonere – så længe du har en rabatkode til InkClub!

Betalingsmuligheder hos InkClub

Når du handler hos InkClub er der flere måder du kan betale på. Hos InkClub vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos InkClub:

 • Kort – Visa, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN
 • PayPal

Levering

Hos InkClub sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos InkClub

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

InkClub Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.inkclub.com/dk/da/

Kundeservice

Hos InkClub ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
InkClub kan kontaktes på:

Email: info.dk@inkClub.com
Svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Kontaktformular: her!