Ikiosk rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb Amerikansk slik hos Ikiosk og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb Amerikansk slik hos Ikiosk og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

IKiosk rabatkode

Skal du have fat i nogle lækre drikkevarer eller noget lækkert slik? Så skal du tage et kig hos IKiosk. Hvis du er i gang med at forberede den mest fantastiske weekend – eller måske skal du bare holde fødselsdag eller lignende – så er IKiosk lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskellige drikkevarer og snacks fra hele verdenen.

Masser af lækkerier hos IKiosk

Er du helt vild med slik, som du ikke kan finde i Danmark? Så skal du helt sikkert tage et kig hos IKiosk. Her kan du nemlig for eksempel finde chokolade fra Storbritannien eller sodavand fra USA. Det vil være svært for dig at finde disse varer i danske supermarkeder. Derfor kan du bare vælge at bestille dem over nettet i stedet for. Så kan du altid finde de lækkerier, som du har allermest lyst til. Hvad enten du virkelig har lyst til noget Jell-O eller snacks fra Walkers, så er der skam en mulighed for at få sendt det direkte hjem til din hoveddør. Du behøver derfor slet ikke tage ud at rejse – eller tage til et andet land – for at finde alle dine favoritlækkerier. Du kan nemlig bare klikke dig ind hos IKiosk og finde det hele. Hvis du endda husker at bruge en rabatkode til IKiosk, så kan du finde alle lækkerierne til en endnu skarpere pris.

Find alt hvad hjerte begærer fra hele verdenen hos IKiosk

Hvis du har nogle favoritsnacks fra for eksempel USA eller Storbritannien, så kan du med stor sandsynlighed finde disse snacks hos IKiosk. Du kan for eksempel finde snacks fra disse mærker:

 • Cadbury
 • M&M
 • Snickers
 • Hersheys
 • MilkyWay
 • Gatorade (en masse forskellige udgaver)
 • Walkers
 • Hostness
 • Oreo

Samt meget mere. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos IKiosk. Så hvad enten du har lyst til kager, slik, chips eller sodavand, kan du sagtens finde det hos dem. Der er ingen begrænsninger på, hvordan din fredag aften kan se ud, hvis først du går på udkig efter en masse snacks hos IKiosk. Hvis du er vild med sukker, snacks og lækre spiselige ting, så er dette klart en side, som du skal tage og besøge.

Spar penge med en IKiosk rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til IKiosk. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en IKiosk rabatkode kan du få både snacks eller drikkevarer til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en IKiosk rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det er aldrig dumt at spare lidt ekstra penge, hvis der er en mulighed for det. Det er der nemlig her hos Rabatkodeautomaten!

Betalingsmuligheder hos IKiosk

Når du handler hos IKiosk er der flere måder du kan betale på. Hos IKiosk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos IKiosk:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Viabill
 • MobilePay

Levering

Hos IKiosk sendes alle ordrer med Postnord, GLS eller DAO365 og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos IKiosk

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Ikiosk Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://ikiosk.dk/da/

Kundeservice

Hos IKiosk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
IKiosk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 66159040
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 16.00

Mail: ikiosk@ikiosk.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

IKiosk
CVR: 33175787