Garnladen rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Garnladen

Køb garn og hækleudstyr hos Garnladen og få gratis fragt...Læs mere

Køb garn og hækleudstyr hos Garnladen og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Garnladen Rabatkode

Hvis du får fat i en rabatkode til Garnladen, er du ikke det helt forkerte sted, når det kommer til en dejlig og afslappende hobby derhjemme. Garnladen har et væld af strikkepinde, strikketips, hæklenåle med mere.

Der er få ting, der er mere beroligende end at sidde derhjemme – særligt i disse vintertider – og strikke for sig selv. Eller måske endda med en ven eller veninde. Taget i betragtning af, hvor populære uldtrøjer er blevet rent modemæssigt, er der ikke meget at komme efter: Du bør få fat i en rabatkode til garnladen.dk. Vi er helt overbevist om, at du kommer til at blive glad for dit køb, og vi tror fuldt og fast på, at der ikke vil være mange, som kan matche de ting, der er at finde på garnladens hjemmeside. De er eksperter i deres branche, og de sælger altså til outletpriser, som du ikke finder over det hele.

Når vinteren er over os, og det sner udenfor, er det ren og skær hyggestemning at sidde inden døre og strikke løs. Strikke alt det, du vil, uden du skal bekymre dig om noget som helst. Med et glas te eller varm kakao har du lige præcis det, du eftersøger: den hyggelige stemning, få kan tage fra os. En dansk tradition, som kan tages i brug i stuen, når du strikker.

Vi kan lige så godt sige det, som det er: at strikke er at være rolig og finde sig selv. Man kan næsten gå så langt at sige, at det har en mediterende effekt at strikke.

Betalingsmuligheder hos Garnladen

Når du handler hos Garnladen er der flere måder du kan betale på. Hos Garnladen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Garnladen:

  • Kort – Visa, Maestro, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • PayPal

Levering

Hos Garnladen sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Garnladen

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Garnladen Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.garnladen.dk/da/

Kundeservice

Hos Garnladen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Garnladen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 44 65 99 99

Mail: info@garnladen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Foxogjane / Garnladen
CVR: 38570269