Fitnessproff rabatkode – Spar op til 30% på træningsudstyr

Fitnessproff rabatkode – Spar op til 30% på træningsudstyr fra Fitnessproff
Vis rabat
Udløber N/A

Fitnessproff Rabatkode

Hvis du er i besiddelse af en rabatkode til Fitnessproff, er du sikret et væld af fine mærkevarer. På Fitnessproff finder du mærker som Reebok, Adidas, Cybex, Sports Art Fitness, Titan Fitness med meget mere. Der er flere forskellige kategorier at vælge imellem på siden med alt fra styrketræning til funktionel træning, fra yoga og pilates til kredsløb fra gadgets til kosttilskud og fra genoptræning til sport.

Det er vigtigt, at man i fitnessverden favner bredt. Og det gør de i den grad inde på Fitnessproff, hvor du får mulighed for at tage fat i lige præcis de ting, du vil have. Der er fede og moderne gadgets, der er lækre ting til kosttilskud med videre.

På siden kan du betale med alle kort, hvilket giver dig færre irritationsmomenter som kunde jævnført med sider, hvor der ikke er andre muligheder end at betale med Dankort.

Varerne på Fitnessproff er altid i top, og du kan finde alt, hvad du vil have på styrketræningssiden. Her er der handsker og straps, håndvægte, kettlebells, kosttilskud, vægtskiver med mere. Der er med andre ord ikke det, du ikke forlanger som flittig fitnessbruger.

Vi er helt overbeviste om, at hvis du køber de rigtige varer på Fitnessproff med dit rabatkort, vil du om fem år kigge tilbage på dit køb og sige: ”Det var ikke helt tosset, dengang jeg købte varer på Fitnessproff gennem mit rabatkort.” Derfor er vi glade for, at du er i gang med at gøre dig en god fremtidsinvestering, for alle varer på Fitnessproff – med undtagelse af mad- og drikkevarerne selvfølgelig – holder særdeles længe.

Betalingsmuligheder hos Fitnessproff

Når du handler hos Fitnessproff er der flere måder du kan betale på. Hos Fitnessproff vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Fitnessproff:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • EAN
 • Faktura
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Fitnessproff sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Fitnessproff

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Fitnessproff Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.fitnessproff.dk

Kundeservice

Hos Fitnessproff ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Fitnessproff kan kontaktes på:

Mail: salg@fitnessproff.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

KP INVEST IVS
CVR: 36068337