Dubuy.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Dubuy.dk

Køb brugskunst hos Dubuy.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb brugskunst hos Dubuy.dk og få gratis fragt ved køb over 600,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Dubuy Rabatkode

Den rigtige indretning er vigtig, hvis du skal have et komplet og fantastisk hjem. Og en stor del af indretningen er dine møbler. De skal både være behagelig at sidde i, men også bidrage til din boligindretning med deres æstetiske udseende. Og netop behagelige og lækre møbler kan du finde hos Dubuy. De har et bredt udvalg af møbler, som du kan bruge til at komplimentere din boligindretning. De forhandler stort set alt, du skal bruge til dit hjem: Uanset om det er til køkken, bad, stue eller soveværelse, kan du med garanti finde brugbare møbler og tilbehør til Dubuy. De har tidligere fået femstjernede kommentarer fra tidligere kunder, som har været meget tilfredse med deres køb hos Dubuy. Og med en Dubuy rabatkode får du endnu skarpere priser: Det giver nemlig dig adgang til de skarpeste tilbud på de lækreste møbler.

Klik dig ind på Dubuy allerede i dag og forelsk dig i deres brede udvalg. Og de har ydermere en super hurtig levering. Hvis du bestiller i dag, kan det være muligt for dig at have dine nye møbler allerede i morgen. Og fragten er ydermere gratis, hvis du vælger at bestille møbler for mere end 600 kroner. Det kan hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer til dit moderne hjem med den rette indretning. Og husk at brug din Dubuy rabatkode. Den giver dig adgang til at få dine møbler til de absolut laveste priser. Du har både mulighed for at handle som offentlig, privat eller erhvervskunde.

Betalingsmuligheder hos Dubuy

Når du handler hos Dubuy er der flere måder du kan betale på. Hos Dubuy vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Dubuy:

  • Kort – Visa, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • Bankoverførsel
  • EAN

Levering

Hos Dubuy sendes alle ordrer med Danske Fragtmænd eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Dubuy

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Dubuy Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.dubuy.dk

Kundeservice

Hos Dubuy ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Dubuy kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 21 6000 21
Mandag mellem 09.00 – 17.00
Tirsdag – Torsdag mellem 09.00 – 16.00
Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: kundeservice@dubuy.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

DUBUY.DK ApS
CVR: 30898206