Drop Dead rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Drop Dead

Køb streetwear hos Drop Dead og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb streetwear hos Drop Dead og få gratis fragt ved køb over 700,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Drop Dead Rabatkode

Det fedeste og lækreste streetwear er ikke altid nemt at få fat i. Udvalget kan være smalt, og det kan derfor være svært for dig at finde det streetwear, som passer til din stil og din personlighed. Men nu behøver du ikke længere. Hos Drop Dead giver de dig et bredt udvalg af det fedeste, mest moderigtige og stilrene streetwear. De forhandler en række af de mest populære mærker. Herunder blandt andet Levi ́s, Adidas og Vans. Alle disse fede styles og elementer til dit outfit kan du finde til skarpe priser. Og med en Drop Dead får du priserne helt i bund, så du kan fylde din garderobe op med det mest cool streetwear uden at tømme din bankkonto. Ydermere tilbyder Drop Dead dig gratis levering, hvis du køber for mere end 700 kroner. Og deres levering er altid hurtig, så du ikke skal vente længe på at få dit nye streetwear.

Du behøver ikke tage vores ord for, at Drop Dead er et fedt sted for dig at købe dit nye streetwear. Du kan blot se på deres anmeldelser på Trustpilot. Her har over 700 tidligere kunder været så tilfredse, at de har været forbi og aflagt en positiv anmeldelse af webshoppen.

Klik dig ind på Drop Dead og forelsk dig i deres brede udvalg af det fedeste streetwear. Du er altid sikret skarpe priser og et bredt udvalg, så du kan finde lige dét streetwear, du står og mangler. Det er ydermere nemt og enkelt at betale hos Drop Dead – du kan blandt andet betale med MobilPay. Nu er det ikke længere kompliceret at finde fedt tøj til mænd – du skal blot besøge Drop Dead ́s webshop, hvor du bliver præsenteret for de absolut fedeste styles og outfits. Og når du gør brug af en Drop Dead webshop, får du de absolut bedste priser.

Betalingsmuligheder hos Drop Dead

Når du handler hos Drop Dead er der flere måder du kan betale på. Hos Drop Dead vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Drop Dead:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay

Levering

Hos Drop Dead sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Drop Dead

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Drop Dead Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.dropdead.dk

Kundeservice

Hos Drop Dead ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Drop Dead kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 25 50

Mail: info@dropdead.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

DD Web ApS
CVR: 26705401