DesignDreams rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos DesignDreams

Køb møbler og boligindretning hos DesignDreams og få gratis fragt...Læs mere

Køb møbler og boligindretning hos DesignDreams og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Du er lige gået glip af disse DesignDreams Rabatkoder

DesignDreams rabatkode – Få 20% rabat på din ordrer – DesignDreams rabatkode

DesignDreams fejrer fødselsdag ved at give 20% rabat på alle...Læs mere

DesignDreams fejrer fødselsdag ved at give 20% rabat på alle varer (undtagen nedsatte varer) i perioden 29/9-1/10. Mindre

DesignDreams rabatkode

Mangler du nogle nye ting til boligen, eller skal dit hus indrettes på ny? Så skal du tage et kig hos DesignDreams. Hvis du er på udkig efter nogle nye kopper eller glas – eller måske mangler du lidt flere møbler til huset – så er DesignDreams lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse boliginteriør samt boligindretningsprodukter.

Alt til boligen hos DesignDreams

Hvis du har brug for inspiration til boligindretningen og mangler nyt boliginteriør, så er DesignDreams den perfekte side for dig. Her kan du nemlig finde en masse produkter, der vil passe perfekt ind i din bolig. Du finder masser af moderne, lækre, tidløse samt nordisk inspireret design, som vil passe ind i alle danske hjem. Hvis du er ude efter at få det hjem, som du altid har drømt om, er det bare med at tage et kig på deres webshop. Her kan du nemlig finde alle de produkter, som du altid har vidst, du skulle have i dit nye hjem. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos DesignDreams:

 • Kopper
 • Glas
 • Spejle
 • Knager
 • Belysning
 • Køkkenprodukter
 • Tæpper
 • Reoler
 • Hylder
 • Borde
 • Sofaer

Samt en masse andet. Du har derfor mulighed for at indrette hele dit hjem med boliginteriør fra DesignDreams. Der er ingen grund til at lede andre steder, når nu du kan finde alt det, som du overhovedet har brug for til din bolig. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til DesignDreams, så kan du endda spare penge på dit næste køb af boliginteriør.

Find de bedste mærker hos DesignDreams

Det er en ren drøm at klikke sig ind hos DesignDreams – heraf deres navn. Der er nemlig ikke det, som du ikke kan finde på siden. Derudover kan du også finde boliginteriør fra alle de bedste og mest populære på markedet, hvilket bare gør det hele endnu bedre. Du kan for eksempel finde produkter fra følgende mærker: Frederik Bagger, Piece of Denmark, Nicholas Vahe, Louise Smærup samt en masse andre mærker. Der er derfor ingen grund til at lede efter andre mærker på en anden webshop, da du finder nogle tidløse samt moderne mærker hos DesignDreams. Husk at brug en rabatkode til DesignDreams, når du skal købe nogle glas fra Frederik Bagger. På denne måde kan du ende op med en rigtig god besparelse!

Gør et kup med en DesignDreams rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til DesignDreams. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en DesignDreams rabatkode kan du få både sofaer, spejle, hylder samt en masse andet boliginteriør til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en DesignDreams rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos DesignDreams

Når du handler hos DesignDreams er der flere måder du kan betale på. Hos DesignDreams vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos DesignDreams:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill
 • Bankoverførsel

Levering

Hos DesignDreams sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos DesignDreams

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

DesignDreams Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://designdreams.dk

Kundeservice

Hos DesignDreams ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
DesignDreams kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 20 40 79 08

Mail: info@designdreams.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

DesignDreams
CVR: 36928743