CosMeca rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne CosMeca rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne CosMeca rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

CosMeca rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos CosMeca

Køb hudplejeprodukter hos CosMeca og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb hudplejeprodukter hos CosMeca og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

CosMeca Rabatkode

Hos CosMeca kan du genvinde din balance og din naturlige energi. Hos CosMeca finder du et bredt udvalg af produkter – og jeg mener virkelig bredt udvalg. De har alt fra ansigtspleje, kropspleje, parfume og makeup til håndpleje, fodpleje og gaveæsker, samt produkter til mænd. Produkterne fra CosMeca fokuserer udelukkende på din krops og din huds sundhed og velvære. På den måde hjælper CosMeca dig med at finde din indre skønhed frem og giver dig en komplet oplevelse af både velvære, hudpleje og vejledning omkring, at du får de produkter, der passer bedst til dig.

Og hos CosMeca finder du også et bredt udvalg af de mest kendte og elskede brands: Blandt andet Ole Henriksen. Husk også, at du med en CosMeca rabatkode får ekstra gode priser på dine varer.

Og når du handler hos CosMeca er du i trygge hænder. De har en hurtig levering, en sikker og tryg nethandel, samt de tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 499 kroner. På den måde behøver du ikke være bekymret for, om du får enorme ekstraregninger i forbindelse med levering af dine produkter – det gør du ikke hos CosMeca.

Bruger du en CosMeca rabatkode ved dit køb, så får du banket priserne helt i bund. Alt i alt får du gode produkter i høj kvalitet med hurtig levering og til gode priser. Hvad venter du på? Besøg dem i dag og forelsk dig i deres udvalg af plejeprodukter til din krop. Din krop vil elske dig og takke dig for det!

Betalingsmuligheder hos CosMeca

Når du handler hos CosMeca er der flere måder du kan betale på. Hos CosMeca vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos CosMeca:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
  • MobilePay

Levering

Hos CosMeca sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos CosMeca

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

CosMeca Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://cosmeca.dk

Kundeservice

Hos CosMeca ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
CosMeca kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 98 23 37 37

Mail: klinikken@cosmeca.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Cosmeca v/Merethe Carlsen
CVR: 20532831