Coolpriser rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Coolpriser rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Coolpriser rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Coolpriser rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Coolpriser

Køb mobiltilbehør, mode, gadgets m.m hos Coolpriser og få gratis...Læs mere

Køb mobiltilbehør, mode, gadgets m.m hos Coolpriser og få gratis fragt ved køb over 400,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Coolpriser Rabatkode

”Hvor skal jeg købe mit mobiltilbehør og mine gadgets?”

Hvis du nogensinde har tænkt den tanke, behøver du ikke længere lede. Alt det, du søger, kan du købe hos Coolpriser. Der er i dag førende indenfor mobiltilbehør i Danmark – og eftersom de har fået så stor succes, har de i dag også åbnet webshops i andre lande: Blandt andet England og Sverige. Hos Coolpriser har du blandt andet mulighed for at købe powerbanks, batterier, beskyttelsesfilm, covers, biltilbehør, dock-stationer, headsets og meget mere til din mobiltelefon. Husk også, at du med en Coolpriser rabatkode får nogle af markedets laveste priser – på den måde kan du få fat i dine opgraderinger til din mobiltelefon uden at tømme bankkontoen.

Og Coolpriser er et troværdigt sted at handle. Det kan du blandt andet se på deres anmeldelser på Trustpilot – her har en masse tidligere kunder givet dem en positiv anmeldelse, fordi de har været så tilfredse med deres køb. Og du kan også kigge på det certifikat fra E-mærket, som Coolpriser har. Det bevidner om, at det er en troværdig og oprigtig webshop, som du trygt og sikkert kan handle hos. Og du får ovenikøbet de bedste priser, hvis du gør brug af en Coolpriser rabatkode.

Hvad venter du på? Besøg Coolpriser.dk i dag og kig dig omkring i deres bredeudvalg af fede produkter til skarpe priser. I dag tæller sortimentet langt bredere end blot udstyr til mobiltelefoner: De forhandler blandt andet også produkter til mode og skønhed, samt produkter til bolig og fritid.

Betalingsmuligheder hos Coolpriser

Når du handler hos Coolpriser er der flere måder du kan betale på. Hos Coolpriser vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Coolpriser:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard Maestro og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • Viabill
  • E-fakturering

Levering

Hos Coolpriser sendes alle ordrer med PostNord, GLS eller DAO365 og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Coolpriser

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Coolpriser Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.coolpriser.dk/

Kundeservice

Hos Coolpriser ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Coolpriser kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 77 77 79
Mandag – Fredag mellem 14.00 – 16.00

Mail: info@coolpriser.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

WWW.COOLPRISER.DK ApS
CVR: 35 47 49 27