Clinica rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Clinica rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Clinica rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Clinica rabatkode – Få 20% ved køb af 2 eller flere vandhaner hos Clinica

Clinica rabatkode - Få lige nu 20% rabat ved køb...Læs mere

Clinica rabatkode – Få lige nu 20% rabat ved køb af 2 eller flere vandhaner hos Clinica Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Clinica Rabatkode

Hos Clinica sælger de et bredt udvalg af vandhaner. Men ikke hvilken som helst slags vandhaner. Nej; de sælger nemlig vandhaner, der er lavet af det såkaldte 316-stål, som er bedre kendt som kirurgisk stål. Og det har en betydning for dig! Det betyder, at materialet er syrefast – her er altså hverken tilføjet nikkel, bly eller andre former for metaller, der er skadelige. Derudover bruger de kun materiale, som er klar til genbrug. På den måde sparer de miljøet for en masse affald – og du bidrager altså til denne bæredygtighed af miljøet, når du køber en vandhane fra Clinica. Derudover kan du også få vandhanerne til gode priser. Og bruger du en Clinica rabatkode, sparer du en hel del på købet af din næste vandhane.

Du kan vælge mellem vandhaner i flere forskellige farver. På den måde kan du helt sikkert finde den vandhane, der passer til farverne i dit køkken og indretningen i dit hjem. Og netop design og æstestik er afgørende. Vandhanerne fra Clinica er nemlig ikke blot bæredygtige og lavet i super høj kvalitet. De er også designet i en æstetisk form, som gør, at de bidrager positivt til dit design i dit køkken!

Husk, at du med en Clinica rabatkode får ekstra skarpe priser på din næste vandhane!

Hvis du vil læse mere, så besøg Clinica i dag og køb din næste vandhane nemt og overskueligt på deres fremragende webshop. Og vælger du at købe mere end én vandhane, så får du hele 20% rabat på dit næste køb – så hvad venter du på? Besøg dem i dag og se deres fantastiske udvalg.

Betalingsmuligheder hos Clinica

Når du handler hos Clinica er der flere måder du kan betale på. Hos Clinica vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Clinica:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Clinica sendes alle ordrer med forskellige leverandøre og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Clinica

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Clinica Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://clinicawater.com

Kundeservice

Hos Clinica ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Clinica kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 31 5000 30

Mail: postmaster@clinicawater.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Clinica AB
Registreringsnummer: 559074-5401