Clean Sneaks rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Clean Sneaks rabatkode og få lige nu gratis...Læs mere

Brug denne Clean Sneaks rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Clean Sneaks rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Clean Sneaks

Køb rensning og rengøring til sneakers hos Clean Sneaks og...Læs mere

Køb rensning og rengøring til sneakers hos Clean Sneaks og få gratis fragt ved køb over 249,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Clean Sneaks Rabatkode

Du kender det helt sikkert. Sneakers er en afgørende del af dit outfit. Uden et par fede sneakers, er din stil ikke komplet, vel? Men hov. Hvis du har taget din yndlingssneakers med i byen, og de er blevet helt beskidte, er de ødelagt. Sådan kunne man fristes til at tænke. Men heldigvis er der en hjælpende hånd at finde. Hos Clean Sneaks finder du produkter, der er lavet til at fjerne selv de værste pletter og snavsede område fra dine fede sneakers. Og med en Clean Sneaks rabatkode får du ovenikøbet disse rensende produkter til utrolig billige priser.

På deres hjemmeside kan du se solide eksempler med sko, der går fra beskidte, mudrede og grimme til helt rene og fede sneakers, der ser ud som om, at de er helt nye. Og de sælger udstyr, der kan rense stort set alle slags sko – også ruskind. De sælger børster, der skrubber dine sko til de bliver perfekte. De sælger spray, der behandler dine sko, hvis de lugter. Og de sælger andre produkter, der er perfekte til rensning af dine sneakers.

Og husk, at du med en Clean Sneaks rabatkode får disse produkter til utrolig billige priser. Så hvis uheldet er ude, behøver du ikke længere græde over, at dine yndlingssneakers er ødelagte. Nej, alt du skal gøre er at besøge Clean Sneaks og køb de produkter, der kan rense netop dine sko. Ydermere tilbyder de gratis fragt, når du køber for over 249 kroner – på den måde behøver du ikke frygte for store ekstraregninger for levering.

Betalingsmuligheder hos Clean Sneaks

Når du handler hos Clean Sneaks er der flere måder du kan betale på. Hos Clean Sneaks vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Clean Sneaks:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Clean Sneaks sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Clean Sneaks

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Clean Sneaks Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.cleansneaks.dk

Kundeservice

Hos Clean Sneaks ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Clean Sneaks kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 22 85 08 03

Mail: cp@cleansneaks.dk 
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Clean Sneaks
CVR: 35750665