Caviarshoppen rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Caviarshoppen rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Caviarshoppen rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Caviarshoppen rabatkode – Udsalg med varer op til 15% rabat

Caviarshoppen kører nu udsalg med varer op til 15% rabat
Vis rabat
Udløber N/A

Caviarshoppen rabatkode

Skal du holde en fest, eller trænger du bare til at forkæle dig selv? Så skal du tage et kig hos Caviarshoppen. Hvis du ønsker at holde den bedste fest – eller måske bare vil forkæle dig selv en fredag aften – så er Caviarshoppen lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt indenfor kaviar samt andet lækkert tilbehør.

Alt i kaviar hos Caviarshoppen

Hvis du mangler lidt kaviar til festen eller en fredag aften, så er der nærmest ingen anden udvej, end at tage et kig på Caviarshoppen. Det er nemlig en af Danmarks største caviarwebshops på internettet. Du finder et væld af masser kaviar, der selvfølgelig altid smager som en drøm. Derudover er det selvfølgelig også altid helt friskt. Når du køber noget lækkert fra Caviarshoppen, vil det altid blive sendt til dig i en køleboks. På denne måde kan du altid være sikker på, at det hele bliver sendt til dig friskt, lækkert samt noget som du ikke behøver at smide i skraldespanden.

Find masser af lækre opskrifter hos Caviarshoppen

Du kan finde en masse lækker kaviar hos Caviarshoppen. Men du kan faktisk også finde en masse andet. Hvis du har valgt at købe lidt kaviar, så kan du finde en masse lækre opskrifter hos Caviarshoppen. Du kan for eksempel finde disse former for opskrifter:

 • Smørristet brød med cremefraiche og geddekaviar
 • Meunierestegt fladfisk med caviar og sauce beur blanc
 • Tatar med bolchebeder og caviar
 • Hjemmelavede blinis med cremefraiche, syltede rødløg og caviar
 • Røgede kartofler, hjemmerørt mayonnaise og caviar

Så hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal lave med din kaviar, kan du finde en masse inspiration hos Caviarshoppen.

Du kan bestille alt den kaviar, som du har lyst til

Det er helt op til dig selv og dine præferencer, når du vælger, hvor meget kaviar som du har lyst til at bestille hos Caviarshoppen. Du skal derfor bare finde ud af, hvor meget der skal være til hver person. Som tommelfingerregel siger Caviarshoppen, at der skal være mellem 5-10 gram til en lille forret til hver person samt 50 g til en stor forret til hver person.

Spar penge med en Caviarshoppen rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Caviarshoppen. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Caviarshoppen rabatkode kan du få både kaviar og tilbehør til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Caviarshoppen rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Du vil ikke fortryde at købe noget lækkert kaviar til alle dine gæster næste gang. Hvis du endda kan spare lidt penge på det, så er det da bare med at gøre det.

Betalingsmuligheder hos Caviarshoppen

Når du handler hos Caviarshoppen er der flere måder du kan betale på. Hos Caviarshoppen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Caviarshoppen:

 • Kort – Visa og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Caviarshoppen sendes alle ordrer med Postnord, GLS eller DAO365 og leveres normalt indenfor 6-7 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Caviarshoppen

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 6-7 dage din bestilling

Caviarshoppen Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://caviarshoppen.dk

Kundeservice

Hos Caviarshoppen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Caviarshoppen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 30278874

Mail: Info@Caviarshoppen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 12 timer

Caviarshoppen.dk
CVR: 36503785