Buyink rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Buyink rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Buyink rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Buyink.dk rabatkode – Få gratis antivirus med fra Bullguard

Buyink.dk rabatkode - Køb for over 1000,- og få gratis...Læs mere

Buyink.dk rabatkode – Køb for over 1000,- og få gratis antivirus med fra Bullguard Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

BUYINK Rabatkode

Mangler du nu igen blækpatroner til din printer? Det plejer ikke at være sjovt at købe – og det plejer ISÆR ikke at være billigt; én af de ting har de valgt at ændre på hos BUYINK.DK. De sørger for, at du altid kan købe billige blækpatroner fra vores store varelager med produkter fra velkendte mærker som HP, Brother, Canon, Lexmark, Epson mfl. Hos BUYINK er de i stand til at levere alle former for blækpatroner og tonere til langt under markedspris, fra kun 39,- kr pr ordre – og med en BUYINK rabatkode kan denne pris formindskes yderligere. Grunden til, at BUYINK er i stand til at konkurrere med de helt store spillere på markedet, skyldes, at de ikke har nogen fysiske butikker. Dette lader dem presse omkostningerne i bund og sælge blækpatroner og tonere til priser, der hvor alle kan følge med – og disse er markant lavere end dem man ser ude i de fysiske butikker

Du behøver ikke at gå ned på service

Det med printere og blækpatroner er ikke altid let at forstå – og for at du altid kan få netop det, du mangler, har de gjort alt, hvad de kan, for at skabe en hurtig og velfungerende serviceafdeling, der altid er klar til at svare på alle spørgsmål, du måtte have.

Hos BUYINK accepteres alle former for betalingskort, samt paypal og mobilepay – så det altid er hurtigt og let at handle hos dem.

Ved køb på 1000 kroner eller mere, er BullGuard antivirus også inkluderet i prisen. Og for 1000 kroner kommer man langt ved os – især med en BUYINK rabatkode.

Betalingsmuligheder hos Buyink

Når du handler hos Buyink er der flere måder du kan betale på. Hos Buyink vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Buyink:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Paii
 • EAN
 • MobilePay
 • PayPal

Levering

Hos Buyink sendes alle ordrer med GLS eller Danske Fragtmænd og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Buyink

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Buyink Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.buyink.dk

Kundeservice

Hos Buyink ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Buyink kan kontaktes på:

Mail: salg@buyink.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 12 timer på hverdage

KP INVEST IVS
CVR: 36068337