Brandavenue rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Brandavenue rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Brandavenue rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Brandavenue rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Brandavenue

Køb design til din bolig hos Brandavenue og få gratis...Læs mere

Køb design til din bolig hos Brandavenue og få gratis fragt ved køb over 599,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Brandavenue rabatkode

Har du fået et nyt køkken? Eller skal du bare have opgraderet dit nuværende køkken med nyt boliginteriør, køkkenudstyr og livstilsprodukter? I så fald skal du lægge visit forbi Brandavenue. De har et bredt udvalg af alt til din bolig; køkkenudstyr, boligtilbehør og livstilsprodukter. På den måde kan du få opgraderet dit køkken – og derved få lavet det mest fantastiske mad: Til glæde for dig, din familie og dine gæster.

De sælger de mest populære bolig- og livstilsprodukter fra de største og mest velkendte brands. Alt sammen noget, der giver dig et lækkert køkken og en lækker indretning gennem et stilfuldt design og kvaliteter i absolut topkvalitet. Og du får endda dine produkter til uhyre lave priser med gode tilbud, der er på Brandavenue, med en Brandavenue rabatkode.

Og du kan trygt handle hos Brandavenue. De har tryg og sikker e-handel. Det kan du se på deres certifikat med et mærke fra E-mærket. Derudover har Brandavenue en række positive anmeldelser fra tidligere kunder, som har været meget tilfredse med deres køb hos Brandavenue.

Derudover finde du ofte nye produkter hos Brandavenue. Derfor kan du hele tiden være på forkant med den nyeste mode og de nyeste trends fra bolig- og livstilsprodukter. Og du behøver ikke bekymre dig om dyre og irriterende ekstraregninger i forbindelse med levering af dine ny-købte boligprodukter. Du får nemlig gratis levering, hvis du køber for over 599 kroner. Og fortryder du dig køb, har du hele 30 dages fortrydelsesret – det er mere end de to uger, som er standard.

Betalingsmuligheder hos Brandavenue

Når du handler hos Brandavenue er der flere måder du kan betale på. Hos Brandavenue vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Brandavenue:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • EAN

Levering

Hos Brandavenue sendes alle ordrer med Post Nord, DAO eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Brandavenue

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Brandavenue Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://brandavenue.dk

Kundeservice

Hos Brandavenue ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Brandavenue kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 61 14 24 87

Mail: info@brandavenue.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 på hverdage

Orbit Group ApS
CVR: 71158713