Børn i balance rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Børn i balance rabatkode og få lige nu...Læs mere

Brug denne Børn i balance rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Børn i balance rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Børn i balance

Køb legetøj hos Børn i balance og få gratis fragt...Læs mere

Køb legetøj hos Børn i balance og få gratis fragt ved køb over 799,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Børn i balance

Frem dit barns motoriske færdigheder og skab harmoniske omgivelser for dit barn. Det kan du gøre med legetøj og –udstyr fra Børn i Balance. De udvikler motorisk udviklende legetøj i øverste kvalitet – og ovenikøbet til priser, hvor alle kan være med. Og har du en Børn i Balance rabatkode, får du legetøjet til utrolig skarpe priser.

Bredt udvalg af legetøj

 Blandt det gigantiske sortiment er du forsikret, at Børn i Balance har lige dét, du står og mangler til dit barn. Deh ar alt fra løbecykler, dukker og bamser til rejsesenge, smykkeskrin og legemad. Og alle disse skønne varer er altid til skarpe priser. Med en hel sektion, der hedder ”udsalg,” er du altid forsikret gode priser og fantastiske tilbud.

Husk også, at du med en Børn i Balance rabatkode sparer lidt ekstra på dit næste køb.

Det er ydermere trygt, sikkert og nemt at handle hos Børn i Balance. For det første behøver du ikke frygte for langsom levering eller dyre leveringsomkostninger. Her betaler du kun 29 kroner, og leveringen er super hurtig. Webshoppen har et certifikat fra E-mærket. Det vidner om en god sikkerhed og trygge forhold, når du skal handle online. Og derudover har webshoppen en række positive anmeldelser fra tidligere kunder, der har været så tilfredse, at de offentligt har tilkendegivet deres positive holdning om Børn i Balance.

Og skulle du fortryde dit køb, har du hele 30 dages returret. Derfor behøver du ikke lede længere efter et sted at købe motorisk lærende kvalitetslegetøj til dit barn!

Betalingsmuligheder hos Børn i balance

Når du handler hos Børn i balance er der flere måder du kan betale på. Hos Børn i balance vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Børn i balance:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Bankoverførsel

Levering

Hos Børn i balance sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Børn i balance

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Børn i balance Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.boernibalance.dk

Kundeservice

Hos Børn i balance ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Børn i balance kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 28 20 00 23
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 19.00

Mail: info@boernibalance.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

BØRN I BALANCE ApS
CVR: 31623677