Sengefabrikken rabatkoder 2020

Er du på udkig efter en helt ny seng eller skal du købe en ny lækker madras? Så skal du tage et kig hos Sengefabrikken. Hvis du er i gang med at lede efter en ny seng der vil passe perfekt til dig – eller måske har du allerede en lækker seng, men vil have en anden madras – så er Sengefabrikken lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad der overhovedet har med senge at gøre.

Sengefabrikken rabatkode logo

Stylepit rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Stylepit rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Stylepits nyhedsbrev.

Sengefabrikken rabatkode logo

Stylepit rabatkode – Få fri fragt på din ordre

Køb herre-, dame- og børnetøj hos Stylepit og få altid fri fragt v. køb over 299 kr.

Sengefabrikken rabatkode logo

Stylepit rabatkode – Op til 50% rabat på udsalg

Køb herre-, dame- og børnetøj hos Stylepit og spar op til 50% på de mange udsalgsvarer.

Sengefabrikken informationer

Sengefabrikken rabatkode logo
4.8/5

Telefon
+45 71 99 63 42
Email
kontakt@sengefabriksudsalg.dk
Hjemmeside
https://www.sengefabriksudsalg.dk/

Sengefabrikken ApS
Frederiksgade 27, 3
8000 Aarhus
Danmark
Mere om Sengefabrikken

Sengefabrikken - Din forhandler af senge

Alt i senge hos Sengefabrikken

I tidernes morgen startede webshoppen Sengefabrikken blot med at sælge nogle sengeprodukter i en begrænset tidsperiode til spotpriser. Dette blev dog hurtigt meget populært – og de valgte derfor at blive ved med deres webshop. Selvom de har ændret en smule på deres koncept, så kan du være sikker på, at Sengefabrikken lever op til deres navn. Du kan nemlig altid finde nogle af landets bedste priser hos webshoppen. Derudover er kvaliteten af alle deres produkter også lige i øjet. De er nemlig både udvalgt med kritiske øjne samt gennemtestede. Du kan derfor glæde dig til en helt fantastisk nattesøvn med et produkt fra Sengefabrikken. Sidst men ikke mindst kan du også købe produkter fra Sengefabrikken, der alle er blevet produceret indenfor EU. Så hvis du går meget op i dette, er dette klart et plus, når det kommer til Sengefabrikken. Hos Sengefabrikken får du derfor både kvalitet og lave priser på samme tid. Det bliver derfor ikke meget bedre end det! Du kan blandt andet finde følgende lækre produkter på siden:

 • Senge
 • Boxmadrasser
 • Madrasser
 • Topmadrasser
 • Tilbehør
 • Specialmål

Så hvad enten du mangler en ny seng eller en ny madras, kan du finde den til en spotpris hos Sengefabrikken. Husk at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så du altid kan finde en rabatkode til Sengefabrikken!

Gør et kup med en Sengefabrikken rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Sengefabrikken. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Sengefabrikken rabatkode kan du få alt hvad der overhovedet har med senge at gøre til hele familien til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Sengefabrikken rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken senge eller madrasser, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Sengefabrikken igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Sådan finder du hen til Sengefabrikken.dk

Betalingsmuligheder hos Sengefabrikken

Når du handler hos Apuls er der flere måder du kan betale på. Hos Apuls vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Apuls:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel
 • EAN

Leveringsmuligheder hos Sengefabrikken

Hos Apuls sendes alle pakker bliver med af Post Danmark, GLS eller en selvstændig fragtmand. Hos Apuls får du gratis fragt til en GLS pakkeshop, på alle ordrer, som er over 399,- inkl. moms. Derudover gives der gratis fragt med omdeling, for alle køb over 2.000,-. Ved beløb herunder koster fragt til en pakkeshop 39,- og fragt med omdeling 59,-.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sengefabrikken

Apuls.dk har gjort det let for dig.
Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i bunden i venstre side
 3. Tryk “betaling”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå til betaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling
Apuls Rabatkode - Sådan anvender du en rabatkode

Søger du lignende webshops?

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken