Danske Netbank er netbank til Danske Bank-kunder. Det er ikke et krav, at du som kunde hos Danske Bank har en netbank. Til trods for, at det ikke er et krav, er det dog alligevel en god idé at have det. Det gør det en kende lettere at holde styr på din økonomi, kommunikere med din bank, overføre penge, og meget mere.
Hvad er Danske Netbank?
Danske Netbank er – som nævnt herover – den netbank, du kan få adgang til, hvis du er kunde i Danske Bank. Her kan du logge ind og få et overblik over dine konti, du kan kommunikere med banken, betale regninger, og meget andet. Derfor er det også en rigtig god idé at få en Danske Bank Netbank, som Danske Bank-kunde.
Det er dog ikke en netbank, der kan mere, end hvad du kan med en netbank i stort set en hvilken som helst anden bank. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er klogt at have en netbank Danske Bank, uanset hvor ofte du kommer til at bruge den. Som ny kunde bliver den selvfølgelig oprettet helt automatisk til dig.
Hvordan ændrer man en fast overførsel i Danske Netbank?
Hvis du skal ændre en fast overførsel, skal du logge ind på din netbank. Når du er logget ind, så skal du følge de nedenstående trin:
- Du skal starte med at klikke på ’Betal & overfør’ og dernæst på ’Se og opret betalingsaftaler’
- På næste side skal du klikke på den respektive betalingsaftale under ’Tekst/kreditor’
- Nu skal du klikke på ’Ret’ og dernæst indtaste dine rettelser. Du kan dog også blot vælge at klikke på ’Slet’, hvorefter du kan oprette din faste overførsel på ny
- Når du har gjort en af delene, vil der åbne sig et ’Godkend’-vindue, hvor du først skal indtaste din adgangskode, og herefter klikke på ’Godkend’
Hvordan får man netbank Danske Bank?
Hvis du ikke har et Danske Netbank login, kan det være fordi du aldrig har fået oprettet adgang til netbank. Hvis du har et ønske om at få dette, er det heldigvis relativt nemt at bestille. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular på deres hjemmeside. I formularen skal du blot angive følgende:
- Navn
- CPR-nummer
- Telefon
Dertil er det også et krav, at du vedhæfter to forskellige former for ID, der kan bekræfte din identitet. Du skal nemlig både vedhæfte én form for billedlegitimation, og dernæst også et legimitationsdokument, der har dit CPR-nummer synligt. Som billedlegitimation kan du bruge et af de følgende dokumenter:
- Nationalt kørekort udstedt i et EU/EØS-land, Grønland eller Færøerne
- Et pas udstedt af offentlig myndighed i hjemland
- Opholdstilladelse med billede udstedt i Danmark
- Politilegitimationskort (fra Danmark)
- Forsvarets identitetskort (fra Danmark)
- Natopas
- Et nationalt identitetskort med billede, der er udstedt af offentlig myndighed i dit hjemland, og som kan bruges som rejsedokument i EU- og Schengen-lande.
Som legitimationsdokumenter uden billede kan du bruge følgende:
- Dåbs- eller navneattest
- Dit sygesikringskort eller bopælsattest
- Den seneste års- eller forskudsopgørelse fra SKAT