Capida rabatkoder 2020

Skal du købe noget nyt tilbehør til din mobiltelefon, eller skal du give en gave til en, der elsker elektroniktilbehør? Så skal du tage et kig hos Capida, vi giver lige nu en Capida rabatkode. Hvis du er i gang med at gøre din mobiltelefon lidt flottere – eller måske mangler du bare den perfekte gave – så er Capida lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige former for tilbehør til både mobiltelefoner, computere og tablets.

Capida Rabatkode

Capida rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Capida rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Capidas nyhedsbrev.

Capida Rabatkode

Capida rabatkode – Få fri fragt på din ordre

Køb tilbehør til mobiler og tablets m.m hos Capida og få altid fri fragt v. køb over 199 kr.

Capida informationer

Telefon
+45 71 74 70 81
Mandag – fredag kl. 9.00 – 13.00
Email
info@capida.dk
Hjemmeside
https://www.capida.dk/

Capida IVS
Vester Alle 11
9760 Vrå
Danmark
Mere om Capida

Capida trustpilot:
Trustpilot logo

Capida - Specialister i mobiltilbehør

Alt i mobiltilbehør hos Capida

Hvis du har brug for tilbehør til enten din mobiltelefon, computer eller tablet, så kan du sagtens finde det hos Capida. Du behøver slet ikke klikke dig ind på flere sider, da du kan finde det hele hos Capida. Du kan finde alt tilbehør til en rigtig god pris, uden der overhovedet er gået på kompromis med kvaliteten. Det kan derfor sagtens betale sig at kigge på deres udvalg, hvis du gerne vil have noget nyt tilbehør til en god pris. Der er nemlig ingen, der siger, at det behøver at være dyrt at købe lidt ekstra til sin nye mobiltelefon. Hos Capida kan du for eksempel finde følgende produkter:

 • Mobilcovers
 • Opladere
 • Panserglas
 • Høretelefoner
 • Beskyttelsesfilm
 • Højtalere
 • Selfiestang
 • Power Banks

Samt en masse andet. Der er alt det, som du har brug for, hvis du mangler noget tilbehør. Det behøver nemlig slet ikke være så svært at finde lige det tilbehør, som du har brug for. hvis du endda husker at gøre brug af en rabatkode til Capida, så kan du rent faktisk spare penge næste gang, du skal have fingrende i noget tilbehør til enten mobiltelefonen, computeren eller tabletten. Det er bare med at holde øje, så du kan gøre et rigtig godt kup.

Find en god gave hos Capida

Hvis du har brug for en god gave, så kan du sagtens finde en hos Capida. De har nemlig en hel kategori, hvor der er en masse forskellige gavehits. Så her kan du helt sikkert finde noget til en, der er helt vild med en eller anden form for elektronik. Hvis du vil spare penge på gaven, så skal du blot huske at gøre brug af en rabatkode til Capida. På denne måde behøver dit næste gavekøb slet ikke være så dyrt.

Spar penge med en Capida rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Capida. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Capida rabatkode kan du få både tilbehør til mobilen, computeren og tabletten til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Capida rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Sådan finder du hen til Capida.dk

Betalingsmuligheder hos Capida

Når du handler hos Capida er der flere måder du kan betale på. Hos Capida vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Capida:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Viabill

Leveringsmuligheder hos Capida

Hos Capida sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Capida

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling
Capida Rabatkode

Søger du lignende webshops?

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken

Cykelexperten
Myprotein
Horze
Nike
Fitnessbutikken