Woolspire rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Woolspire

Køb garn og garntilbehør hos Woolspire og få gratis fragt...Læs mere

Køb garn og garntilbehør hos Woolspire og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Woolspire rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Woolspire

Køb garn hos Woolspire og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb garn hos Woolspire og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Woolspire rabatkode

Hvis du er vild med garn, så har du helt sikkert allerede hørt om Woolspire. En rigtig garnelsker vil nyde Woolspires univers med et væld af garnmuligheder og tilbehør. Så hvis du er vild med at strikke – eller vil fortsætte med at blive endnu bedre – så skal du læse med videre her. Du finder det bedste udvalg til garnelskere, så det er bare med at tage et kig.

Garn, tilbehør og et online univers for alle garnelskere

Woolspire er fyldt med alt til garn for alle, der vil lære at strikke eller bare nyder at bruge tiden på noget med garn. Ikke nok med at du finder alverdens garn og tilbehør, så finder du også et online univers med inspiration til dit næste projekt samt et fællesskab på tværs af flere lande. Du kan både finde blogs vedrørende strikning, online guides samt artikler, som vil inspirere dig til at gå i gang med dit næste projekt. Du finder en masse garn til skarpe priser fra de førende mærker på markedet, såsom Mayflower, Brooklyn Tweed og Drops samt mange andre garnmærker. Så lige meget om du er nybegynder eller har strikket i mange år, kan du få glæde af et kæmpe udvalg af billigt garn samt en masse inspiration til både begyndere og professionelle strikkere. Hvis du ikke har alt, hvad du skal bruge, så kan du også sagtens finde strikkepinde samt en masse andet tilbehør, så du kan blive verdensmester i at strikke.

Gode tilbud til kunder hos Woolspire

Hvis du strikker og hækler en masse, er det rart at kunne spare lidt penge på garnet. Woolspire sørger for, at du kan finde garn til de bedste og billigste priser, så du altid har råd til alle dine projekter. Du kan altid finde en masse tilbud på garn og tilbehør i tilbudskategorien. Her finder du udvalgte varer fra hele deres varesortiment, så du kan komme i gang med at strikke eller hækle noget mere. Rabatterne er helt op til 60 % for nogle produkter, så du kan sagtens finde en masse gode besparelser hos Woolspire, hvis du holder øje med deres tilbudskategori.

Spar penge på garnet med en rabatkode til Woolspire

Hvis du bruger mange penge på garn om måneden, eller bare gerne vil spare nogle penge på dit første køb, så kan Rabatkodeautomaten hjælpe dig. Her holder vi nemlig altid øje med de bedste og vildeste rabatkoder til dig, så du kan købe garn til en fornuftig pris. Om du skal hækle noget nyt tøj til barnebarnet eller i gang med at strikke et halstørklæde til dig selv, er det altid rart med en god besparelse. Så hvis du alligevel skal købe noget garn hos Woolspire, er det bare med at tage et smut forbi Rabatkodeautomaten først. Her kan du nemlig altid finde en fantastisk Woolspire rabatkode, så du kan komme i gang med at strikke eller hækle dit næste store projekt.

Betalingsmuligheder hos Woolspire

Når du handler hos Woolspire er der flere måder du kan betale på. Hos Woolspire vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Woolspire:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel
 • Klarna
 • PayPal
 • MobilePay

Levering

Hos Woolspire sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Woolspire

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Woolspire Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://woolspire.com/shop/da/

Kundeservice

Hos Woolspire ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Woolspire kan kontaktes på:

Mail: help_dk@woolspire.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Woolspire ApS
CVR: 35519084