WiStore rabatkode – Få gratis fragt på din ordre hos WiStore

Køb gaver til boligen hos WiStore og få gratis fragt...Læs mere

Køb gaver til boligen hos WiStore og få gratis fragt ved køb over 299,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

WiStore rabatkode

Mangler du en masse nye ting til dit hjem, eller har du brug for nogle nye delikatesser til dig selv eller en, som du holder af? Så skal du tage et kig hos WiStore. Hvis du er i gang med at finde de perfekte produkter til dit hjem – eller måske mangler du blot nogle ting til din partner eller en god ven – så er WiStore lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for, når det kommer til boligprodukter, delikatesser samt gode gaver og oplevelser.

Find det hele hos WiStore

Hvis du har brug for noget lækkert til dig selv eller blot vil forkæle en, som du holder af, skal du tage et kig på siden WiStore. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for i kategorier som for eksempel delikatesser, livsstil, boligprodukter, oplevelser samt en masse andet. Det er den perfekte webshop for blandt andet gaver eller noget andet til en, som skal forkæles. Du kan også sagtens finde en masse produkter til dig selv, da WiStore er fyldt med spændende produkter, som du bare må have i dit hjem. Du kan også finde produkter fra nogle af de bedste mærker på markedet hos WiStore. Du kan blandt andet finde følgende mærker på siden:

 • Le Creuset
 • Jacob Jensen
 • Kähler
 • Södahl
 • Craft
 • Mette Blomsterberg

Samt en masse andre spændende mærker. Alle disse mærker har selvfølgelig nogle bestemte former for produkter inde på siden, som du bare kan kigge løs på. Der er i hvert fald stor sandsynlighed for, at du kan finde lige præcis det produkt, som du gerne vil have til dig selv eller til en, som du holder af. Hvis du ikke vil bruge en formue på dig selv eller til en gave, skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til WiStore lige her på siden. Med en WiStore rabatkode kan du spare en masse penge på dit næste køb!

Gør et kup med en WiStore rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til WiStore. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en WiStore rabatkode kan du få både produkter til hjemmet eller oplevelser til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en WiStore rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på ting til boligen eller andet, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til WiStore igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos WiStore

Når du handler hos WiStore er der flere måder du kan betale på. Hos WiStore.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos WiStore:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos WiStore sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2  arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos WiStore

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

WiStore.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://wistore.dk/

Kundeservice

Hos WiStore ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
WiStore kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 74 62 89 29
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 15.00
Fredag mellem 09.00 – 14.00

Mail: info@wistore.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

WiStore.dk A/S
CVR: 33392435