WhiteAway rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos WhiteAway

Køb hvidevarer hos WhiteAway og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb hvidevarer hos WhiteAway og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

WhiteAway rabatkode

Er du på udkig efter nogle nye hvidevarer eller skal du finde en masse nye hvidevarer til dit nye hjem? Så skal du tage et kig hos WhiteAway. Hvis du er i gang med at finde ud af hvilke hvidevarer som du har brug for – eller måske mangler du blot et nyt køleskab – så er WhiteAway lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet kan tænke på inden for hvidevarer, når du hører ordet WhiteAway.

Alt indenfor hvidevarer hos WhiteAway

Har du brug for nogle nye hvidevarer til dit nye hus? Eller kender du nogle der har brug for en masse nye hvidevarer? Lige meget hvad så er det siden WhiteAway, som du leder efter. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for, når det kommer til hårde hvidevarer. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos WhiteAway, hvilket blot gør det til en af de største aktører på det danske marked, når det kommer til hvidevarer. Du kan finde alt lige fra støvsugere til køleskabe og opvaskemaskiner hos WhiteAway. Der er derfor ingen grund til at lede efter hvidevarer eller andre produkter til huset en masse forskellige steder, når du nemt og hurtigt kan finde dem alle hos WhiteAway. Hvad enten du mangler nogle nye hvidevarer eller har brug for nogle andre produkter i den dur til dit hus, så kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det, som du leder efter hos WhiteAway. Det kan være uoverskueligt at lede en masse forskellige sider igennem, men det behøver du slet ikke at gøre mere. Du kan nemlig blot klikke dig ind hos WhiteAway og så vil du finde lige præcis, hvad du har brug for. Hos WhiteAway har de nemlig også et væld af alle de bedste mærker på markedet, når det kommer til hvidevarer. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at du ikke kan finde ordentlige produkter i god kvalitet hos WhiteAway, da det altid er muligt. Du kan selvfølgelig også altid få leveret alle dine produkter direkte til døren med hjælp fra WhiteAway, så du ikke selv skal bakse rundt med at slæbe en masse tunge hvidevarer hjem. WhiteAway leverer selvfølgelig gerne til alle deres kunder. Og hvis du ikke vil beholde dit gamle køleskab eller din gamle fryser, så vil WhiteAway med glæde tage disse produkter med tilbage igen. Du behøver derfor heller ikke engang at finde ud af, hvordan du skal komme af med produkter, hvis du bare beder WhiteAway om at tage dem med væk igen. Det kan derfor ikke blive meget nemmere for dig end det, da du blot skal vente på at dine nye produkter kommer til døren – og så bare sende de gamle afsted igen, hvis du ikke skal bruge dem til noget. Hvis du gerne vil købe nogle nye hvidevarer, men samtidigt også vil spare nogle penge, så kan vi her hos Rabatkodeautomaten sagtens hjælpe dig med dette. Vi opdaterer nemlig jævnligt vores side med rabatkoder til WhiteAway, som du kan få glæde af. Så hvis du er på udkig efter nogle nye hårde hvidevarer hos WhiteAway, er det bare med at tage et smut forbi vores side først. Der kan være mange penge for dig at spare i sidste ende.

WhiteAway har eksisteret i mere end 10 år

Du kender måske WhiteAway som butikken Ahvidevarer Aps. Og det er meget muligt! For det var nemlig hvad WhiteAway hed før i tiden, før de selvfølgelig skiftede navn til WhiteAway. Ahvidevarer Aps blev oprettet i 2006, men hedder som sagt noget andet i dag. De skiftede navn i 2008 for at blive mere internationale og herved komme mere ud på et større marked end hvad Danmark kan tilbyde. De kaldte dem selv for WhiteAway, fordi det er sammensat af det engelsk ord ”White Goods”, som er en form for betegnelse for hårde hvidevarer samt en hurtig levering heraf ”Right Away”, som det jo nærmest lyder, når man siger navnet WhiteAway. Det er derfor det helt perfekte navn til siden, da de både har hvidevarer og også altid sørger for at have en hurtig og bekvem levering. Siden oprettelsen af firmaet er det dog kun gået frem af. I 2010 kom der også en svensk butik på internettet og i 2011 en norsk butik på internettet. Disse butikker er stort set identiske med hvad du også kender her fra Danmark. WhiteAway har en mission om at blive Nordens største udvalg af hvidevarer og kundernes foretrukne valg. De er vidst allerede en af butikkerne med det største udvalg, så nu mangler de blot det sidste. WhiteAway har som sagt kun vokset fra dag 1, og de flyttede derfor også lokaler i 2009. De manglede nemlig et større lager, da deres produktsortiment blev ved med at udvide sig. I år 2009 blev WhiteAway også kåret som ”årets butik” af siden Pricerunner. WhiteAway bliver kun ved med at vokse fra dette år, da de også i år 2010 flytter til større lokaler. Denne gang er det dog kontoret og ikke lageret. Der er ingen tvivl om, at WhiteAway har styr på hvad de laver og sælger nogle produkter som danskerne er helt vilde med – lige som de også er i mange andre steder her i Norden. WhiteAway indtog det danske marked med storm – og det ser ikke ud til, at de stopper her. Og det kan vi jo kun glæde os over, da de ikke mindst har et kæmpe udvalg af forskellige hvidevarer til hele hjemmet men også utrolig gode priser samt fantastisk levering. Der er derfor ikke noget, som man kan sætte en finger på hos WhiteAway – og man kan jo kun håbe på, at det kommer til at gå endnu mere fremad for dem. Hvis du så også til gengæld kan finde nogle rabatkoder til WhiteAway, så er det bare et endnu større plus. For det vil nemlig spare dig endnu flere penge, end hvad du ellers kan spare på siden. Men dette kræver selvfølgelig, at du sørger for at holde øje her hos Rabatkodeautomaten, så du ikke lige pludseligt går glip af en helt fantastisk WhiteAway rabatkode.

Et stort udvalg af hvidevarer hos WhiteAway

Hvis du mangler nogle hvidevarer, så er der ikke et lige så godt sted på markedet som WhiteAway. Her kan du nemlig finde et af Danmarks største udvalg, når det kommer til hvidevarer. Så hvis du er vild med at have en masse forskellige muligheder eller måske mangler du en masse forskellige hvidevarer, som du gerne vil købe det samme sted, er WhiteAway lige en side for dig. Det gode ved WhiteAway er også, at du hverken behøver at slæbe dine nye hvidevarer hjem til dig selv, da de bliver leveret direkte til din hoveddør af WhiteAway. Du behøver heller ikke selv anskaffe dig væk med dine gamle hvidevarer, da du blot kan bede WhiteAway om at tage dem med væk. Dette er god service – og klart en kæmpe fordel for dig, så du hverken behøver at slæbe tingene hjem eller væk igen. Når du klikker ind på WhiteAway, så vil du se, at du kan vælge mellem en masse forskellige ting. Det kan derfor godt være lidt svært at beslutte dig, men hellere et stort udvalg end et lille udvalg. På denne måde kan du virkelig finde det rette valg for dig og dit hus, så du ikke behøver at gå på kompromis med hvad du rent faktisk ønsker.

Find en masse andre ting hos WhiteAway

Når du klikker ind hos WhiteAway, vil du finde en hovedmenu, som du kan klikke på for at se, hvad du kan finde på siden. Du kan blandt andet finde f følgende kategorier hos WhiteAway:

– Hvidevarer
– Personlig Pleje
– Køkkenudstyr
– Energi og Klima
– Støvsugere

Du kan endda også finde de produkter, som er de allermest populære på siden hos WhiteAway. Du kan rent faktisk også finde ”Bedst i test” produkter, hvis du meget gerne vil have sådan nogle. I denne kategori kan du finde produkter, som blandt andet er blevet testet af Forbrugerrådet Tænk samt andre organisationer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du vælger at købe et produkt fra kategorien ”Bedst i test”, så får du også et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig et produkt, der er så godt, som det overhovedet kan blive – og som du helt sikkert vil nyde at have i dit hjem. Der er ingen grund til at købe produkter, som du ikke vil nyde, fordi de ikke fungerer ordentligt, når nu du kan købe produkter, der er bedst i test. Når du har kigget på de forskellige hovedmenuer hos WhiteAway, så vil du også kunne finde nogle forskellige underkategorier eller undermenuer. Her vil produkterne så være endnu mere opdelte, så det er nemmere for dig at finde lige præcis det, som du har brug for. Her kan du finde alt lige fra barbermaskiner til kaffemaskiner og en masse andet. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til hvilke produkter, som du kan købe hos WhiteAway. Du kan nemlig nemt og hurtigt finde alle de produkter, der er gode og praktiske at have i hjemmet hos WhiteAway.

Dette kan du finde hos WhiteAway

Som sagt kan du finde en masse forskellige produkter hos WhiteAway heriblandt hvidevarer. Men hvad kan du helt præcis finde og er der noget som du har brug for til dit hjem? Vi kan næsten forsikre os om, at der er en masse ting, som du har brug for til dit hjem hos WhiteAway i og med deres udvalg er så stort. Derfor er det bare med at tage et kig på siden, så du kan finde ud af det. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos WhiteAway:

 • Vaskemaskiner
 • Opvaskemaskiner
 • Kølefryseskabe
 • Ovne
 • Tørretumblere
 • Kogeplader
 • Emhætter
 • Køkkenudstyr
 • Tandpleje
 • Støvsugere
 • Motion og fitness produkter

Samt en masse andre gode og praktiske produkter til dit hjem. Når du klikker ind på et bestemt produkt hos WhiteAway, så kan du finde en meget specificeret og detaljeret beskrivelse af selve produkter. Her kan du blandt andet se energimærket, hvordan maskinen virker, hvad den bruger af batterier, om der er noget du skal være opmærksom på samt en masse andre ting. Du kan derfor være sikker på, at du køber de helt rigtige produkter fra WhiteAway uden at se dem, da selve beskrivelserne er så detaljerede, som de overhovedet kan blive. Dette er blot en ekstra god ting for dig, så du ikke kommer til at købe noget, som du rent faktisk ikke havde brug for. Derudover kan du selvfølgelig også finde billeder af det valgte produkt, så du kan finde ud af, om det passer ind i dit hjem. Der er endda også videoer til nogle af produkterne, som du kan se, hvis du har lyst til det. Du kan endda også købe produkter i meget forskellige priser hos WhiteAway, så alle kan få råd til at have nogle gode samt praktiske produkter i hjemmet. Så om du har et højt eller småt budget til disse produkter, kan du altid få råd til noget hos WhiteAway. Dette betyder dog også, at du kan finde et væld af forskellige mærker hos WhiteAway til forskellige priser. For eksempel er de bedste mærkevarer meget dyrere end ikke-mærkevarerne. Så dette er et valg som du må tage, inden du vælger at købe noget produkt. Men du kan i hvert fald finde følgende mærker og mere til hos WhiteAway:

 • Miele
 • Bosch
 • Nilfisk
 • Moccamaster
 • Candy
 • OBH Nordica
 • Siemens
 • Vestfrost
 • Braun
 • KitchenAid

Du kan vælge mellem alle disse mærker samt en masse andre hos WhiteAway. Du kan derfor være sikker på, at du kan finde lige præcis det mærke, der passer til dig og dit hjem. Du kan også være sikker på, at du kan finde dit favoritmærke, hvis du har sådan et, når det kommer til disse former for produkter. Noget andet godt ved WhiteAway er også, at du kan læse andre kunders anmeldelser af de produkter, som du kigger på. Dette betyder, at hvis du for eksempel kigger på to forskellige former for køleskabe, kan du læse kunders anmeldelser – og se på denne måde om det er et køleskab for dig eller ej. Det kan i hvert fald hjælpe dig til at skabe et billede af selve køleskabet og finde ud af, hvad for et du skal vælge, der også vil være det bedste for dig. Det er i hvert fald en rigtig god hjælp, hvis du kigger på nogle produkter, men er i tvivl om, hvad du skal vælge eller om du overhovedet skal vælge nogle af de produkter, som du kigger på. Det kan også være, at du har fundet en Miele vaskemaskine samt en meget billigere vaskemaskine, men er i tvivl om du skal ofre de ekstra penge på mærkevarer. Du kan derfor blot læse de forskellige anmeldelser, og se om det kan hjælpe dig videre med din beslutning. I mange tilfælde vil det være til rigtig meget gavn, da det er rart at vide, hvad andre synes samt hvad andre har af erfaringer med produktet.

Masser af kvalitetskøkkenudstyr hos WhiteAway

Hvis du ikke har brug for nogle nye hvidevarer, så kan du sagtens finde en masse andet hos WhiteAway. De har nemlig også et væld af fantastisk køkkenudstyr, som du bare må eje til dit køkken. Hvis du vil være chefkokken i køkkenet, så kræver det i hvert fald det helt rette køkkenudstyr. Og der er ingen tvivl om, at du selvfølgelig kan finde dette hos WhiteAway. Du kan blandt andet finde nye pander, nye gryder, en stavblender, en kaffemaskine, en piskeris eller en foodprocessor. Der er ikke det, som du ikke kan finde til dit køkken hos WhiteAway. Hvis du husker at gøre brug af en WhiteAway rabatkode, så kan du spare en masse penge, når du skal købe noget nyt køkkenudstyr fra WhiteAway.

Find et væld af praktiske produkter hos WhiteAway

WhiteAway har så stort et udvalg, at der ikke er noget inden for bolig og køkken, som du ikke kan finde på deres side. Du kan nemlig også sagtens finde en ny tandbørste hos WhiteAway. Så hvis du mangler en ny el-tandbørste, er der ingen grund til at lede andre steder end hos WhiteAway. Her finder du nemlig endda et rigtig godt udvalg af forskellige el-tandbørster. Du kan også finde en ny barbermaskine, så du altid har noget, som du kan barbere dig med. De fleste mænd barberer sig flere gange om ugen, og derfor kræver det også en barbermaskine, der fungerer ordentligt. Hos WhiteAway kan du finde et godt udvalg af forskellige barbermaskiner fra diverse mærker, så du kan finde lige præcis den maskine, der vil passe godt til dig. Sidst men ikke mindst kan du for eksempel også finde din nye støvsuger hos WhiteAway. De tilbyder nemlig alt lige fra Electrolux støvsugere til robotstøvsugere samt en masse andet. Der er derfor stor mulighed for, at du kan finde en støvsuger, som du vil have i dit hjem. Du behøver nemlig heller ikke gå på kompromis med din støvsuger, hvis der er noget helt bestemt, som du godt kunne tænke dig. Den største chance for at finde en fantastisk støvsuger for dig til dit hjem er helt klart hos WhiteAway. Alle disse forskellige former for produkter kan du alle finde til en rigtig god samt billig pris hos WhiteAway. Der er ingen grund til at betale overpris for nogle produkter, som du kan få til en rigtig fornuftig pris blot ved at klikke ind på deres side.

Et væld af gode tilbud hos WhiteAway

Selvom WhiteAway altid tilbyder deres produkter til en fornuftig samt overkommelig pris, så har de rent faktisk også altid et udsalg kørende. Her kan du finde nogle bestemte nedsatte varer, som du kan spare yderligere penge på. Så hvis du for eksempel har brug for en ny fryser eller en ny køkkenmaskine, er det bare med at tjekke deres udvalg i udsalget ud først. Måske finder du lige præcis, hvad du har drømt om længe – eller måske finder du noget andet, der vil være lige så godt til dig. Du kan spare helt op til 50 % på udvalgte produkter i WhiteAways udsalg. Det er bare med at tjekke det ud, før du ikke kan finde de samme produkter i kategorien mere – eller før de bliver sat op til normalpris igen. Hvis du også gør brug af en WhiteAway rabatkode, når du køber noget fra deres udsalg, så har du mulighed for at spare endnu flere penge og få det meget billigere, end hvad du allerede har sparet på produktet.

Følg WhiteAway på de sociale medier

Hvis du altid vil holde dig opdateret på WhiteAways nye produkter, vilde tilbud eller gode udsalg, så skal du følge med på deres sociale medier. Her kan du nemlig altid se, hvad der sker af nye ting og sager hos WhiteAway. Du kan også vælge at tilmelde dig til deres nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at være den første, der får besked om et nystartet udsalg eller tilbud.

Gør et kup med en WhiteAway rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til WhiteAway. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en WhiteAway rabatkode kan du få en masse forskellige former for hvidevarer til hele dit hjem til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en WhiteAway rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på en masse forskellige former for hvidevarer til hele dit hjem, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til WhiteAway igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos WhiteAway

Når du handler hos WhiteAway er der flere måder du kan betale på. Hos WhiteAway vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos WhiteAway:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay

Levering

Hos WhiteAway sendes alle ordrer med Postnord eller GLS og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos WhiteAway

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

WhiteAway Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.whiteaway.com

Kundeservice

Hos WhiteAway ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
WhiteAway kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 70 29 29
Mandag – Søndag mellem 08.00 – 22.00

Mail: info@whiteaway.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

WhiteAway A/S
CVR: 29780595