VVS.dk rabatkode – Spar op til 40% på billige VVS artikler hos VVS.dk

VVS.dk rabatkode - Spar op til 40% på billige VVS...Læs mere

VVS.dk rabatkode – Spar op til 40% på billige VVS artikler hos VVS.dk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

VVS.dk rabatkode

Er du på udkig efter nogle billige VVS-artikler, eller har du brug for et nyt toilet derhjemme? Så skal du tage et kig hos VVS.dk. Hvis du er i gang med at finde de perfekte produkter til dit hjem – eller måske mangler du blot nogle lækre nye VVS-artikler – så er VVS.dk lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for, når det kommer til VVS.

Find alt i VVS hos VVS.dk

Navnet siger faktisk allerede det hele! Men derfor skal du alligevel ikke snydes for, hvad du rent faktisk kan finde af produkter hos VVS.dk. Du kan nemlig finde et væld af billige VVS-artikler og produkter. Hvad enten du har brug for et nyt toilet eller noget nyt værktøj til dit badeværelse, kan du sagtens finde dette hos VVS.dk. Det er bare med at tage et kig på siden, da du med stor sandsynlighed kan finde lige præcis det, som du har brug for. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 • Toilet
 • Væghængt toilet
 • Værktøj
 • Vandhaner
 • Badekar
 • Køkkenvask
 • Slanger til afløb
 • Brusekabiner
 • Rør
 • Armaturer

Samt en masse andet. Hvad end du har brug for inden for VVS, så kan du sagtens finde det på siden VVS.dk. Hvis du også har brug for hjælp til at sætte din nye køkkenvask i eller hænge dit nye væghængte toilet op på badeværelset, så kan du også få det hos VVS.dk. Her kan du nemlig finde en VVS-installatør, der kan hjælpe dig med det hele. Det kan koste en masse penge at finde nogle smarte produkter til sit køkken eller badeværelse. Men det behøver det skam ikke at gøre. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på nye VVS-artikler, skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til VVS.dk lige her på siden! Med en VVS.dk rabatkode kan du spare en masse penge på dit næste køb.

Gør et kup med en VVS.dk rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til VVS.dk. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en VVS.dk rabatkode kan du få billige VVS-artikler til dit hjem til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en VVS.dk rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på VVS-artikler til dit hjem, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til VVS.dk igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos VVS.dk

Når du handler hos VVS.dk er der flere måder du kan betale på. Hos VVS.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos VVS.dk:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos VVS.dk sendes alle ordrer med PostNord eller Fragtmand og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos VVS.dk

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

http://vvs.dk/

Kundeservice

Hos VVS.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
VVS.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 42 60 83 95
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 16.00
Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: info@vvs.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

VVS.dk ApS
CVR: 32829589