Viivaa rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Viivaa

Køb helsekost, personligpleje og meget mere hos Viivaa og få...Læs mere

Køb helsekost, personligpleje og meget mere hos Viivaa og få gratis fragt ved køb over 700,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Viivaa rabatkode – Få gratis fragt på din første ordrer med Viivaa rabatkode

Viivaa rabatkode giver dig lige nu gratis fragt på din...Læs mere

Viivaa rabatkode giver dig lige nu gratis fragt på din første ordrer Mindre

Viivaa rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Viivaa

Køb helsekost hos Viivaa og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb helsekost hos Viivaa og få gratis fragt ved køb over 700,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Viivaa rabatkode

Skal du begynde på en ny livsstil eller skal du bare have købt kosttilskud? Så skal du tage et kig hos Viivaa. Hvis du er i gang med at omlægge din livsstil – eller måske er du bare allerede vild med diverse kosttilskud – så er Viivaa lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige fødevarer, helsekort og meget mere.

Alt i sundhed hos Viivaa

Hos Viivaa kan du købe alt, hvad der har med sundhed at gøre. Du finder blandt andet følgende:

  • Kosttilskud
  • Diverse sunde fødevarer
  • Helsekost

Samt meget mere. Alt hos Viivaa er udvalgt af eksperter, der ved hvad der skal til for at få en sund livsstil. Du finder derfor alle de bedste produkter, når det handler om at omlægge din livsstil, eller hvis du allerede er godt i gang med diverse helsekost. Hvis du skal i gang med at købe kosttilskud og helsekort, så skal du huske at gøre brug af en Viivaa rabatkode. På denne måde kan du opnå en rigtig store besparelse. Det behøver nemlig slet ikke være dyrt at være sund.

Bliv medlem hos Viivaa

Hvis du skal købe noget hos Viivaa, så skal du også blive medlem af siden. Det er nemlig en medlemsklub, hvor det kun er medlemmer, der har mulighed for at shoppe på siden. Det er gratis at være medlem hos Viivaa den første måned. Herefter koster det 89 kroner om måneden. Men dette er skam ikke mange penge, da du tilmed har mulighed for at købe alle de bedste produkter på markedet, når det kommer til helsekost og kosttilskud. Derudover er priserne på disse produkter også langt billigere, end hvis du køber det på en anden side. Det kan derfor sagtens betale sig at betale for medlemskab hos Viivaa. Med en Viivaa rabatkode kan du endda spare penge næste gang, du handler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvis du tilmelder dig Viivaas nyhedsbrev, så vil du ikke blive skuffet. Her får du nemlig tilsendt masser af informationer om en sund livsstil. Det kan blandt andet være træningstips, sundhedstips eller gode tilbud, som du vil få at vide, før alle andre får det at vide. Du kan derfor skynde dig ind og gøre brug af alle de gode tilbud, før alle andre har fået informationen. Det kan derfor godt betale sig at tilmelde sig nyhedsbrevet.

Spar penge med en Viivaa rabatkode

Hvis du altid har troet at det er dyrt at være sundt, så kan du sagtens tro om igen. Det behøver nemlig slet ikke koste en bondegård, da du kan gøre flere ting for at spare penge. Her hos Rabatkodeautomaten har vi nemlig sørget for at samle alle de bedste tilbud og vildeste rabatkoder, så du altid kan spare penge på kosttilskud og helsekost hos Viivaa. Så hvis du vil opnå en god besparelse, er det bare med at tage et smut forbi Rabatkodeautomaten og få fat i din Viivaa rabatkode, inden du klikker køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Viivaa

Når du handler hos Viivaa er der flere måder du kan betale på. Hos Viivaa vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Viivaa:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, V PAY, JCB, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Viivaa sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Viivaa

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

Viivaa Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.viivaa.dk

Kundeservice

Hos Viivaa ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Viivaa kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 7199 0818
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 15.45

Mail: kundeservice@viivaa.dk
Mandag – søndag

Firtal Web ApS
CVR: 30238761