Vandreshoppen rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Vandreshoppen

Køb vandre- og friluftsudstyr hos Vandreshoppen og få altid gratis...Læs mere

Køb vandre- og friluftsudstyr hos Vandreshoppen og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Vandreshoppen.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Vandreshoppen.dk

Køb outdoor hos Vandreshoppen.dk og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Vandreshoppen rabatkode

Skal du på vandretur i de norske fjelde eller skal du forberede dig på en bjergbestigning? Så skal du tage et kig hos Vandreshoppen. Hvis du er i gang med at planlægge en vandretur – eller måske er du bare vild med at gå lange ture – så er Vandreshoppen lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du har brug for, hvis du skal på vandretur.

Alt i vandreudstyr hos Vandreshoppen

Mangler du en masse udstyr til din næste vandretur? Så skal du i gang med at købe, så du har alt det bedste udstyr, som du skal bruge. Hvis du klikker ind på Vandreshoppen, så kan du finde alt, hvad du end har brug for til vandreturen. Det skal nemlig være en fantastisk oplevelse at tage på vandretur lige meget om det er første gang eller du har været det mange gange før. Det bliver kun en fantastisk oplevelse, hvis du har det helt rigtige udstyr med. Hvis du gør brug af en Vandreshoppen rabatkode, så behøver det slet ikke være dyrt. Du kan nemlig spare en masse penge, hvis du husker at få fingrene i en rabatkode til Vandreshoppen.

Få styr på vandreturen hos Vandreshoppen

Hvis du elsker at være på vandretur eller bare skal prøve en aktiv ferie, så er det en god idé at klikke dig ind forbi Vandreshoppen først. Her finder du nemlig, alt hvad du har brug for til en fantastisk vandretur. Du kan blandt andet finde følgende:

 • Rygsække
 • Vandrestave
 • Sko
 • Tøj
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Telt
 • Lommelygter
 • Førstehjælpskasser
 • Pandelygter
 • Dåseåbnere
 • Diverse værktøj
 • Basalt vandregrej

Samt meget mere. Hvis du skal på vandretur, så har du brug for alle disse ting medmindre du ikke har lyst til at have en god ferie. Det er bare med at købe det rette udstyr, inden du tager afsted. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bruge, så er det bare med at kontakte Vandreshoppen, så du kan få styr på din næste vandretur. Husk at gør brug af en Vandreshoppen rabatkode, inden du køber alt dit nye vandreudstyr.

Kom godt afsted med en Vandreshoppen rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi samlet alle de vildeste tilbud samt bedste rabatkoder til Vandreshoppen. Dette betyder, at du altid kan spare en masse penge, hvis du husker at få fingrene i en rabatkode til Vandreshoppen. Husk at hold dig opdateret her på siden, så du ikke går glip af de bedste rabatkoder eller tilbud, der kan spare dig en masse penge. Med en Vandreshoppen rabatkode kan du komme godt afsted på vandretur uden at bruge alt for mange penge. Så husk at tag et smut forbi Rabatkodeautomaten, inden du trykker på køb næste gang, du handler hos Vandreshoppen. Det kan blive en meget sjovere vandretur, hvis du har sparet en masse penge på alt dit nye udstyr.

Betalingsmuligheder hos Vandreshoppen

Når du handler hos Vandreshoppen er der flere måder du kan betale på. Hos Vandreshoppen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Vandreshoppen:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Vandreshoppen sendes alle ordrer med Postnord, GLS eller DAO365 og leveres normalt indenfor 1-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Vandreshoppen

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-5 dage din bestilling

Vandreshoppen Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://vandreshoppen.dk

Kundeservice

Hos Vandreshoppen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Vandreshoppen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 41 57 40 40
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 20.00

Mail: Kundeservice@vandreshoppen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Vandreshoppen.dk
CVR: 36585366