Travel Bird rabatkode – Lige nu et hav af billige rejser hos Travel Bird

Travel Bird rabatkode - Lige nu kan du finde de...Læs mere

Travel Bird rabatkode – Lige nu kan du finde de bedste rejsetilbud hos Travel Bird Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Travelbird rabatkode

Skal din næste ferie planlægges, eller mangler du bare noget god inspiration til, hvor ferien skal gå hen næste gang? Så skal du tage et kig hos Travelbird. Hvis du er i gang med at finde den perfekte feriedestination – eller måske vil du bare gerne booke en ferie lige med det samme – så er Travelbird lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af lækre tilbud til ferie og rejser, som du kan tage på alene eller med hele familien.

Siden 2010 har TravelBird hjulpet flere millioner mennesker over hele verden med at finde deres drømmerejse – til super skarpe priser. Hele hjemmesiden har i sinde at gøre det nemmere for dig at finde lige den rejse, du leder efter. Og med en TravelBird rabatkode får du en rejse, der føles fantastisk, men stadig er til at betale.

Hos TravelBird får du inspiration til din næste rejse. Det sikrer dig rejseoplevelser, du kun har oplevet i dine drømme. Og du får nye vinkler, idéer og tips til dine eventyrlige rejser.

Alle rejser, du bliver foreslået, er skræddersyet efter dit budget, dine ønsker og dit behov. På den måde får du et unikt og skræddersyet tilbud til dig. Og når du har fået alle disse skarpe tilbud, kan du blot vælge det, du ønsker.

Det bliver ikke nemmere at booke din drømmerejse. Og når du har en TravelBird rabatkode, så bliver det sjældent billigere. Her får du budskabet ”at rejse er at leve” realiseret.

TravelBird blev startet af to unge hollændere. Deres mission var at gøre det nemmere for dig at finde din drømmerejse – de to unge hollændere havde nemlig selv problemer med at finde inspiration og idéer til deres egne rejser. I dag dækker portalen mere end 12 lande, hvor millioner af mennesker får hjælp til deres drømmerejse. Og faktisk er brugerne så tilfredse, at otte ud af ti vil anbefale TravelBird til sine venner, bekendte og familie. Med en e-mærket certificeret portal er du ydermere sikret en sikker og behagelig oplevelse, når du køber din rejse.

Tag på eventyr med TravelBird

Leder du efter et online rejsebureau, der kan tage dig derhen, hvor du kun kan drømme om? Så vil du elske TravelBird. Med TravelBird kan du nemlig rejse verdenen rundt, og finde alle de steder som du altid har drømt om at besøge. Du kan for eksempel tage på et længere eventyr i Australien eller på en hurtig weekendtur i Barcelona. Du kan det hele med hjælp fra Travelbird, og behøver derfor ikke bestille dine rejser forskellige steder. Du kan blandt andet finde rejser til følgende steder:

 • Amsterdam
 • Caribien
 • Thailand
 • Spanien
 • Østrig
 • Italien
 • Grækenland
 • Asien
 • Danmark

Samt en masse andre destinationer. Du behøver ikke kun tage på charterrejser med TravelBird. Du kan nemlig sagtens finde kør-selv ferier samt en masse andet afhængig af dine præferencer. Du kan derfor det hele med TravelBird. Hvis du ønsker at gøre ferien en smule billigere, er det bare med at holde øje her hos Rabatkodeautomaten. Her kan du nemlig finde en rabatkode til TravelBird, der kan få dig endnu billigere afsted på ferie. På denne måde kan du nemlig spare en masse penge på din næste ferie, hvis du ikke har lyst til at tømme pengepungen helt.

Kom på en billig ferie med TravelBird

Det behøver ikke være dyrt at komme på den ferie, som du altid har drømt om. Går du og drømmer om Maldiverne eller et eksotisk sted i Vietnam? Så behøver det ikke være helt umuligt for dig. Du kan nemlig finde et væld af gode tilbud og billige rejser hos TravelBird. Du kan blandt andet finde rejser med op til 50 % af prisen, så du kan spare en masse penge. Der er mange gode tilbud på siden, som du ikke har lyst til at gå glip af.

Gør et kup med en TravelBird rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til TravelBird. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en TravelBird rabatkode kan du få både charterrejser og kør-selv ferier til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en TravelBird rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos TravelBird

Når du handler hos TravelBird er der flere måder du kan betale på. Hos TravelBird vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos TravelBird:

 • Kort – Visa og MasterCard

Sådan anvender du en rabatkode hos TravelBird

Travel Bird har gjort det let for dig.
Du skal gøre følgende:

 1. Find din drømmerejse og vælg afrejsedato
 2. Angiv, hvor mange personer der deltager på rejsen
 3. Indtast dine personlige oplysninger
 4. Tjek, at alle oplysninger på opsamlingssiden er korrekte, og gå til betaling
 5. Indtast din rabatkode
 6. Vælg betalingsmetode og godkend vores forretningsbetingelser

Officiel hjemmeside

https://travelbird.dk

Kundeservice

Hos TravelBird ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
TravelBird kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 78 75 07 80
Hverdage fra 9.00 til 21.00
Weekend fra 10.00 til 18.00
Helligdage fra 10.00 til 18.00

Messenger: Facebook messenger

Mail: kundeservice@travelbird.dk

CVR: 36898143