Sundleg rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Sundleg

Køb legetøj hos Sundleg og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb legetøj hos Sundleg og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Sundleg rabatkode

Skal du købe noget sundt legetøj? Så skal du tage et kig hos Sundleg. Hvis du er i gang med at finde det bedste legetøj til dit barn – eller måske skal du bare købe en gave til et barn, som du holder af – så er Sundleg lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskelligt legetøj samt børnetøj, som alt er i god kvalitet og nøje udvalgt.

Køb sundt legetøj hos Sundleg

Som forældre er det ofte vigtigt at købe legetøj til barnet, hvor der ikke findes nogle former for sundhedsskadelige stoffer. Dette har Sundleg sørget for, da alt deres legetøj samt børnetøj er fri for alle skadelige kemikalier. Du finder blandt andet tøj og legetøj fra følgende mærker:

 • Brio
 • Jellycat
 • Krea

Samt mangle flere. Disse mærker er mange forældres favorit, da det som oftest er sundt og godt legetøj til børnene. Du finder legetøj som både kan bruges indenfor og udenfor. Derudover er alt tøj og legetøj i den bedste kvalitet overhovedet og godkendt af EU. Dette betyder, at du kan være sikker på altid at finde en masse sundt og godt legetøj hos Sundleg. Du finder legetøj til de helt små børn men også de lidt større børn. Så hvis du har flere børn i en forskellige alder, er det slet ikke noget problem. Du kan nemlig stadig købe alt dit legetøj hos Sundleg. Med en Sundleg rabatkode kan du endda spare en masse penge på sundt og godt legetøj samt børnetøj.

Find gode tilbud på legetøj og tøj til børn hos Sundleg

Hvis du vil være sikker på at dine børn leger med legetøj, som også er godt og sundt for dem, så skal du handle ind hos Sundleg. Hvis du samtidigt også gerne vil spare nogle penge, så er der faktisk også mulighed for det. Du kan nemlig finde masser af gode tilbud på siden, hvor du kan spare helt op til 70 % på udvalgte varer. Du kan for eksempel være heldig at finde lige det stykke legetøj, som du har ledt længe efter til en endnu billigere pris end først forventet. Derfor er det en god idé at holde øje med alle tilbudsvarerne, da du hurtigt kan gøre et rigtig godt kup.

Gør et kup med en Sundleg rabatkode

Hvis du er vild med at vide, hvad for noget legetøj som dit barn leger med, er det bare med at tage et kig hos Sundhed. Her hos Rabatkodeautomaten har vi også sørget for at samle alle rabatkoder til Sundleg. Med en Sundleg rabatkode kan du ofte opnå en stor besparelse på dit valgte legetøj. Så hvis du skal sikre dig at gøre et kup samt et godt køb, er det bare med at tage et smut forbi Rabatkodeautomaten først. Du kan hurtigt finde en masse legetøj til en endnu skarpere pris med en Sundleg rabatkode.

Betalingsmuligheder hos Sundleg

Når du handler hos Sundleg er der flere måder du kan betale på. Hos Sundleg vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Sundleg:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Sundleg sendes alle ordrer med Postnord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sundleg

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Sundleg Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.sundleg.dk

Kundeservice

Hos Sundleg ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Sundleg kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 42 41 83 86
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 17.00

Mail: kundeservice@sundleg.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 12 timer på hverdage

Sundleg ApS
CVR: 32297595