Storytel rabatkode 2017 – Prøv Storytel gratis i 14 dage

Storytel rabatkode 2017 - Prøv Storytel gratis i 14 dage
Vis rabat
Udløber N/A

Storytel rabatkode

Er du vild med lydbøger, eller vil du give det til en, som elsker bøger? Så skal du tage et kig hos Storytel. Hvis du er i gang med at læse en masse bøger, men ikke rigtig føler at du har tiden til det, så vil Storytel lige være noget for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige lydbøger, som du kan høre hvor som helst og hvornår som helst. Måske kan det endda få dig til at komme i gang med de bøger, som du længe har drømt om at læse?

Masser af lydbøger hos Storytel

Hvis du er vild med bøger – og lydbøger – så er Storytel den perfekte side for dig. Her kan du nemlig købe et abonnement, så du kan få adgang til alverdens lydbøger. Hvis du ikke rigtig har tid til at læse i hverdagen men elsker bøger, så er Storytel svaret til dig. Her kan du nemlig bare proppe høretelefonerne i ørerne, og så kan du lytte til alle de bøger, som du længe har villet i gang med. Det kan ikke blive nemmere end det! Du kan finde lydbøger til enhver smag. Så hvis du mest er til fantasygenren eller krimibøger, så kan du sagtens finde det. Der er nemlig noget for alle, så du vil helt sikkert kunne finde alle dine favoritbøger hos Storytel. Hvis du husker at få fingrende i en rabatkode til Storytel, så kan du faktisk spare penge på dit månedlige abonnement, mens du lytter til en masse bøger. Det er bare med at gøre brug af det, da du nu kan lytte til bøger endnu billigere.

Prøv Storytel helt gratis

Hvis du ikke er helt sikker på om Storytel er noget for dig eller ej, så kan du prøve en gratis prøveperiode på 2 uger. Dette betyder, at du får adgang til alle Storytels lydbøger i to uger. Efter disse to uger er gået, skal du så købe et månedligt abonnement for at fortsætte med at lytte til lydbøger. Dette er bare et godt tilbud for dig, der elsker bøger – og alligevel have overvejet at få et abonnement til Storytel. Hvis du efter prøveperiodens ophør beslutter dig for at få et betalt abonnement, så er det bare med at finde en rabatkode til Storytel. På denne måde kan du spare penge – også efter du har fået det gratis i to uger – og lytte til alle de bøger, som du overhovedet har lyst til at lytte til.

Spar penge med en Storytel rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Storytel. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Storytel rabatkode kan du få lydbøger til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Storytel rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Storytel

Når du handler hos Storytel er der flere måder du kan betale på. Hos Storytel vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Storytel:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes

Sådan anvender du en rabatkode hos Storytel

Du skal gøre følgende:

  1. Tryk på “Prøv gratis i 14 dage”
  2. Opret bruger og tryk “Næste”
  3. Indtast dine kortoplysninger
  4. Du kan nu høre alle de bedste bøger over alt

Officiel hjemmeside

https://www.storytel.dk

Kundeservice

Hos Storytel ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Storytel kan kontaktes på:

Mail: support@storytel.dk
Svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Storytel A/S
CVR: 35207600