Stigefabrikken.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Stigefabrikken.dk

Køb stiger, trapper og stilladser hos Stigefabrikken.dk og få altid...Læs mere

Køb stiger, trapper og stilladser hos Stigefabrikken.dk og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Stigefabrikken.dk rabatkode

Skal du have gang i et byggeprojekt derhjemme og er du på udkig efter noget udstyr, der kan få dig godt i gang? Så skal du tage et kig hos Stigefabrikken.dk. Hvis du er i gang med at få styr på din bolig – og derfor har du for eksempel brug for nogle ting, der kan hjælpe dig med dette – så er Stigefabrikken.dk lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige stilladser, stiger, platforme samt trapper, der kan hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

Alt i stiger med mere hos Stigefabrikken.dk

Hvis du for eksempel er i gang med et byggeprojekt derhjemme, så har du også brug for noget godt udstyr. Det kan for eksempel være, at du har brug for enten en ny stige, et stillads eller en ny trappe. Og det kan du sagtens finde hos Stigefabrikken.dk. Du kan finde et væld af forskellige trapper og stiger alt efter, hvad du har brug for. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis det, som du har brug for. Der er ingen grund til at lede i en masse butikker eller tage i en masse byggemarkeder for at finde det, som du skal bruge i hjemmet. Hos Stigefabrikken.dk kan du nemt og hurtigt finde det som du har brug for – og tilmed få det leveret hjem til din hoveddør. Du kan for eksempel finde følgende produkter på deres siden:

 • Trappestige
 • Vindeltrappe
 • Træstige
 • Bukkestilladser
 • Foldestilladser
 • Rullestilladser
 • Arbejdsbukke
 • Multistiger
 • Skydestige

Samt en masse andet. Der er ikke den stige, som du ikke kan finde hos Stigefabrikken.dk – heraf navnet. Så hvis du er på udkig efter den perfekte stige, så skal du klart tjekke Stigefabrikken.dk ud. Hvis du har brug for en ny stige, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde de bedste rabatkoder til Stigefabrikken.dk her på siden!

Gør et kup med en Stigefabrikken.dk rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Stigefabrikken.dk. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Stigefabrikken.dk rabatkode kan du få både trapper, stiger, stilladser samt andet til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Stigefabrikken.dk rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken stiger, stilladser eller trapper, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Stigefabrikken.dk igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Stigefabrikken.dk

Når du handler hos Stigefabrikken.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Stigefabrikken.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Stigefabrikken.dk:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Stigefabrikken.dk sendes alle ordrer med PostNord, GLS eller Fragtmand og leveres normalt indenfor 1-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Stigefabrikken.dk

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-4 dage din bestilling

Stigefabrikken.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.stigefabrikken.dk/

Kundeservice

Hos Stigefabrikken.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Stigefabrikken.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 80 87
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 12.00

Mail: info@stigefabrikken.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

DOTDK ApS
CVR: 35662243