Sporttema rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Sporttema

Køb basic tøj hos Sporttema og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb basic tøj hos Sporttema og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Sportstema rabatkode

Vil du gerne i form, men gider du ikke melde dig ind i et træningscenter? Så er du ikke den eneste. Sportstema har nemlig sørget for at lave en online butik, hvor du kan få træningscenteret hjem til dig selv i stedet. På denne måde behøver du ikke føle dig usikker, inden du skal ned i træningscenteret – eller bare føle dig malplaceret blandt en masse andre mennesker. Så hvis du mangler noget fitnessudstyr, vil Sportstema lige være en side for dig.

Alt i sportsudstyr hos Sportstema

Hvis du er vild med sport, så vil du også blive vild med Sportstema. Her kan du nemlig finde en masse forskelligt sportsudstyr til et væld af sportsgrene. Du kan for eksempel finde sportsudstyr til:

 • Fitness
 • Yoga
 • Boksning
 • Styrketræning
 • Skating
 • Løbehjul
 • BMX

Samt en masse andet. Du kan finde alt lige fra foamrollers til træningsbænke og crosstrainers. Det er derfor værd at tage et kig på siden, hvis du mangler noget udstyr til en specifik form for sport – eller hvis du vil have dit helt eget træningscenter derhjemme. Der er nemlig ingen, der siger, at du altid behøver at have et medlemskab i et træningscenter, når du sagtens kan gøre det selv derhjemme. Hvis du vil spare penge på dit nye sportsudstyr, så skal du huske at få fingrende i en rabatkode til Sportstema. På denne måde kan du opnå en rigtig god besparelse – især hvis du skal have fat i en masse forskellige udstyr til sport.

Find gode tilbud hos Sportstema

Hvis du er vild med gode tilbud, så er der endnu en grund til at være vild med Sportstema. Her kan du nemlig også finde masser af gode tilbud. Sportstema har allerede priserne helt i bund, men sommetider kan du være rigtig heldig at finde lige det, som du leder efter til en nedsat pris. Der vil ofte være rabatter på meget af udstyret, så du kan spare endnu flere penge, end du allerede kan i forvejen. Det er bare med at holde løbende uge med Sportstemas tilbud, så du altid kan købe noget sportsudstyr til en god pris. Husk at bruge en Sportstema rabatkode, hvis du får fingrende i et godt tilbud.

Spar penge med en Sportstema rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Sportstema. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Sportstema rabatkode kan du få masser af forskellige udstyr til sport til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Sportstema rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Så hvis du vil komme i form til en god pris, er det bare med at huske og bruge en rabatkode til Sportstema, inden du kommer for godt i gang med dit køb. På denne måde kan du ende op med at spare rigtig mange penge, men samtidigt få alle de produkter, som du længe har drømt om.

Betalingsmuligheder hos Sporttema

Når du handler hos Sporttema er der flere måder du kan betale på. Hos Sporttema vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Sporttema:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • Klarna faktura

Levering

Hos Sporttema sendes alle ordrer med UPS eller DSV Road AB og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sporttema

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Sporttema Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.sporttema.dk

Kundeservice

Hos Sporttema ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Sporttema kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 88 69 34
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: info@sporttema.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Sporttema ApS
CVR: 38113321