Spashop.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Spashop.dk

Køb hudpleje og skønhedsprodukter hos Spashop.dk og få gratis fragt...Læs mere

Køb hudpleje og skønhedsprodukter hos Spashop.dk og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Spashop.dk rabatkode

Er du på udkig efter en god ansigtscreme eller mangler du nogle andre lækre produkter? Så skal du tage et kig hos Spashop.dk. Hvis du er i gang med at finde den helt perfekte ansigtscreme til dig selv – eller måske vil du hellere give den i gave til en, som du holder af – så er Spashop.dk lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af lækre samt eksklusive produkter, der både er gode for kroppen og for sjælen.

Alt i wellnessprodukter hos Spashop.dk

Der er ingen grund til at glemme sin krop eller sig selv i en travl hverdag – og det har Spashop.dk sørget for, at du ikke gør! De har nemlig et godt sortiment af forskellige wellnessprodukter, der kan gøre hverdagen lidt bedre for dig – eller for en som du holder af. De har nemlig luksusprodukter, der er lidt mere eksklusive end hvad du ellers kan finde på markedet. Hvis du mangler den helt perfekte ansigtscreme til dig selv eller hvis du mangler noget andet pleje til kroppen, så kan du med stor sandsynlighed finde lige det, som du har brug for hos Spashop.dk. Du kan blandt andet finde følgende produkter på deres side:

 • Ansigtspleje
 • Kropspleje
 • Pleje til uren hud
 • Bad og sæbe produkter
 • Grønne produkter

Samt en masse andet. Du kan finde produkter fra alle de bedste mærker på markedet som for eksempel Rudolph Care, Embryolisse, Pukka, M2 Beaute samt mange flere. Men hvis du ikke ønsker at bruge en formue på wellnessprodukter til dig eller en, som der fortjener det, så skal du huske at holde dig opdateret her på siden. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste produkter til Spashop.dk lige her på siden!

Gør et kup med en Spashop.dk rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Spashop.dk. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Spashop.dk rabatkode kan du få wellnessprodukter til både krop og ansigt til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Spashop.dk rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på wellnessprodukter til både krop og ansigt, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Spashop.dk igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til! Du kan sagtens få en masse luksus ind i din hverdag uden at bruge for mange penge på det!

Betalingsmuligheder hos Spashop.dk

Når du handler hos Spashop.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Spashop.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Spashop.dk:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Spashop.dk sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Spashop.dk

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Spashop.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.spashop.dk/

Kundeservice

Hos Spashop.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Spashop.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 28 72 05 09

Mail: philip@spashop.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Dagensmedie.dk & Spashop.dk
CVR: 31211298