Solbutikken rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Solbutikken

Køb badetøj og solbeskyttende tøj til børn hos Solbutikken og...Læs mere

Køb badetøj og solbeskyttende tøj til børn hos Solbutikken og få gratis fragt ved køb over 850,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Solbutikken rabatkode

Skal du snart på ferie eller skal børnene bare være klar til den næste sommer? Så skal du tage et kig hos Solbutikken. Hvis du er i gang med at finde en masse UV-badetøj til børn – eller måske mangler du i stedet noget svømmeudstyr – så er Solbutikken lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige UV-badetøj til både drenge og piger.

Alt i UV-badetøj til drenge og piger hos Solbutikken

Hvis du snart skal på ferie – eller måske skal du bare nyde en tur på stranden med dine børn – så har du også brug for noget UV-badetøj til dine børn. Du behøver faktisk slet ikke tage ud i butikkerne for at finde det, da du med stor sandsynlighed kan finde lige præcis det, som du har brug for hos Solbutikken. Du kan for eksempel finde følgende produkter hos Solbutikken:

 • Heldragter
 • Badebukser
 • Badedragter
 • Badebleer
 • Solhatte
 • Kjoler
 • T-shirts
 • Bikini
 • Solskærme
 • Våddragter
 • Badekåber
 • Svømmebriller
 • Solbriller
 • Solskærme

Samt en masse andet. Du kan derfor være forberedt, når I skal på ferie eller blot en tur på stranden med alt det udstyr, som du kan købe hos Solbutikken. Der er ingen grund til at gå ned på UV-udstyr, da det vil passe på dine børn, når de render rundt og hygger sig ude i solen. Du kan sagtens finde produkter fra alle de mest populære og kendte mærker hos Solbutikken. De har nemlig udstyr og tøj fra Speedo, Huggies, Babynap, Reima, Trunki, SwimFin samt en masse andre mærker. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue hos Solbutikken, skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde de bedste rabatkoder til Solbutikken lige her på siden!

Gør et kup med en Solbutikken rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Solbutikken. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Solbutikken rabatkode kan du få både UV-badetøj samt en masse svømmeudstyr til ferien eller strandturen til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Solbutikken rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken UV-badetøj eller svømmeudstyr, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Solbutikken igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Solbutikken

Når du handler hos Solbutikken er der flere måder du kan betale på. Hos Solbutikken vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Solbutikken:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN

Levering

Hos Solbutikken sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Solbutikken

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Solbutikken Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.solbutikken.dk/

Kundeservice

Hos Solbutikken ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Solbutikken kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 30 49 17 29

Mail: Solbutikken@Solbutikken.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Solbutikken.dk I/S
CVR: 38388835